Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetem mellett nem marad energiám a társkeresésre, így
hogy találhatnék barátnőt?
Figyelt kérdés
Az egyetem minden energiámat leszívja, nehéz szakra járok. Sokat kell bejárni, sok gyakorlat, beadandó feladat, zh-k folyamatosan. Semmi energiám nem marad. Hiányzik a gyengédség, a törődés az életemből. Másoknak akiknek már az egyetem előttről van párjuk, sokkal könnyebb dolguk van, mert ha hazamennek a párjuk várja őket, aki feltölti őket energiával. Rám meg csak egy üres ágy vár, amibe bedőlök és húzom a lóbőrt. Egyetem-Alvás-Egyetem-Alvás...ebből áll az életem. Van itt olyan esetleg aki nehéz szakra jár, és egyetem mellett mégis talált párt(?) ha igen hogy csinálta(?).
És azok, akikkel együtt jársz órákra? Gyakorlatokon is jól meg lehet találni a közös hangot.
2015. nov. 25. 22:23
2/22 A kérdező kommentje:
Az évfolyamomon a lányok 80%-ának barátja van. A nekem tetszők között az összesnek, egy volt akiről azt hittem, h nincs neki, de amikor bejelöltem fb.-n, akkor láttam, h ő is kapcsolatban van.
2015. nov. 25. 22:27
3/22 anonim válasza:
Megértem a bánatod azzal, hogy leszívja az energiádat az egyetem, de egy kérdés: ha arra sincs időd, hogy pusztán találj egy párt, akkor arra lenne időd, hogy foglalkozz vele, ha megtaláltad?
Amúgy én például egy egyetemi bulin jöttem össze a mostani barátnőmmel.
2015. nov. 25. 22:29
4/22 anonim válasza:
Ugyanez van velem is csak én lány vagyok.
2015. nov. 25. 22:35
5/22 A kérdező kommentje:
Az idő meg az energia két külön dolog.
Kb. napi 12 órát foglalkozom az egyetemmel, 7-et alszom, a maradék 5-ben meg csak ébren fekszem, ezt az 5öt simán tölthetném a barátnőmmel, ha lenne, arra viszont nincs már erőm, h ezt a kis pihenőidőmet társkereséssel töltsem.
2015. nov. 25. 22:37
6/22 anonim válasza:
Szia! Szívesen leírom neked üzenetben, hogy milyen szakra járok, ha nekem sikerült amellett párt találnom, akkor bárkinek sikerülhet, aki igazán akarja. Arra is volt időd, hogy ezt a kérdést kiírd ide...
2015. nov. 25. 22:39
7/22 A kérdező kommentje:
Már írtam. Időm van, energiám nincs. Most is itt fekszem az ágyamban a laptopommal.
2015. nov. 25. 22:41
8/22 anonim válasza:
Én orvosi mellett tudtam magamnak párt találni és van rá energiám- az előző hozzászóló vagyok. De te itt most kötekedni és siránkozni szeretnél, így nem lehet rajtad segíteni, mert nem akarod.
2015. nov. 25. 23:00
9/22 A kérdező kommentje:
Nem akarok kötekedni. Pusztán leírtam azt a tényt, h nincs energiám.
Neked ezek szerint van/volt, gondolom sokkal energikusabb vagy nálam, örülj neki.
Leginkább csak arra vagyok kíváncsi, hogy aki ilyen helyzetben van/volt az honnan merítette az energiát.
2015. nov. 25. 23:08
10/22 anonim válasza:
Ha energiát akarsz meríteni, akkor család, barátok, háziállat.
Vitaminokat is szedhetsz, illetve ami működni szokott az a jutalmazás. Amikor tettél valami jót (5-ösre megcsináltál egy nehéz tárgyat) vidd el magad vacsorázni egy jó helyre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!