Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetem mellett nem marad energiám a társkeresésre, így hogy találhatnék barátnőt?

Figyelt kérdés
Az egyetem minden energiámat leszívja, nehéz szakra járok. Sokat kell bejárni, sok gyakorlat, beadandó feladat, zh-k folyamatosan. Semmi energiám nem marad. Hiányzik a gyengédség, a törődés az életemből. Másoknak akiknek már az egyetem előttről van párjuk, sokkal könnyebb dolguk van, mert ha hazamennek a párjuk várja őket, aki feltölti őket energiával. Rám meg csak egy üres ágy vár, amibe bedőlök és húzom a lóbőrt. Egyetem-Alvás-Egyetem-Alvás...ebből áll az életem. Van itt olyan esetleg aki nehéz szakra jár, és egyetem mellett mégis talált párt(?) ha igen hogy csinálta(?).

2015. nov. 25. 22:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nincs energiatúltengésem, depresszív, általában visszahúzódó, kedvetlen alkat vagyok. Onnan merítettem, hogy magányos voltam és találkoztam egy olyan emberrel, akibe beleszerettem és aki boldoggá tud tenni. Így inkább hétközben tanulok éjjel is, hogy hétvégén zavartalanul együtt lehessünk, amikor megoldható.

Mondhatjuk úgy is, hogy megtérül az energiabefektetés, hogy odaadom neki azt a minimálisat, amim van, mert sokszorosát adja vissza mindig a szeretetével.

2015. nov. 25. 23:11
 12/22 A kérdező kommentje:

"és találkoztam egy olyan emberrel, akibe beleszerettem"

Hát ha ez velem is megtörtént volna, akkor nekem is sokkal több energiám lenne. Mivel lenne motivációm, és az hatalmas löketet adna. Csakhogy én mostanában nem is találkoztam olyannal akiért érdemes lenne küzdeni.

2015. nov. 25. 23:15
 13/22 anonim ***** válasza:
12.:akkor meg akkor sem lenne párod, ha lenne több energiád, mivel nem találkoztál senki megfelelővel.
2015. nov. 25. 23:21
 14/22 A kérdező kommentje:
Szerintem szerencsén múlik, hogy találkozok e a megfelelővel, vagy sem. Nekem egyenlőre nincs, de későbbiekben attól még lehet, és ha úgy alakul , akkor a motivációm, és majd az energiám is megjön. A kezdő löket hiányzik, hát ez van. Na mindegy, ha netán sosem lesz szerencsém, akkor majd megpróbálok erőt venni magamon, valahogy a semmiből energiát nyerni, és párt keresni.
2015. nov. 25. 23:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem sem szerencsém lett, hanem elkezdtem keresgélni. A sültgalamb csak a legritkább esetben hullik az ember szájába- és általában csak a nagyon jóképűeknek/csinosaknak. Én neten kezdtem el keresgélni ciki, vagy nem ciki, úgyis az eredmény számít. Ahhoz meg még ki sem kell magad csípni, otthonról is tudsz levelezni az ágyból, kevés energiával.
2015. nov. 25. 23:36
 16/22 A kérdező kommentje:
Neten én is fent vagyok egy ilyen oldalon(szóval, ha úgy vesszük,én is keresgélek)de attól még szerencse kell hozzá(pláne neten), hogy olyat találjak akivel egy hullámhosszon vagyunk.
2015. nov. 25. 23:43
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem elég fenn lenni, aktívan kell csinálni
2015. nov. 25. 23:44
 18/22 A kérdező kommentje:
Naponta egyszer felnézek, és írok azoknak a lányoknak,akik love-oltak, meg így random is aki tetszik. Aztán úgy kb. a fele szokott válaszolni, némelyikkel még el is lehet beszélgetni, de találkozni azt csak nagyon kevesen akarnak, akikkel eddig találkoztam sajnos negatív csalódást okoztak, mert vagy teljesen máshogy viselkedtek mint chaten, vagy teljesen máshogy néztek ki, mint a képen.
2015. nov. 25. 23:48
 19/22 anonim ***** válasza:

A baj az veled, hogy te csak szipolyoznád az energiát attól a szegény lánytól... Ha találnál is valakit aki megfelel a szőr felállna a hátán, ha elég értelmes és inkább elfutna.

Ne haragudj, de a quick fixet az életedben ne a nőtől várd már el, "mert olyan nehéz az egyetem", hanem magadtól és utána válhatsz egy olyan társsá, aki mellett szívesen maradnának a nők.

Nem tudom, hogy nálad mi a nehéz szak. Az ismerőseim nagy része mérnök/matematikus. Ők szokták ezt hangoztatni, hogy nem lehet laborról hiányozni, stb., mégis a srác akinek OTDK helyezése volt, ötös jegyek mellett is, van nője...

Ha nem siránkoznál, akkor a korábbi válaszomban pl. ott volt, hogy honnan meríthetnél egy kis erőt... De könnyebb a siránkozás, az biztos.

2015. nov. 25. 23:49
 20/22 A kérdező kommentje:
# 10 Hidd el, én szoktam jutalmazni magam, és ez bizonyos esetekben segített is, pl. a sulinál. Jelenleg egyedül az egyetem motivál, mert annak látom az értelmét, hogy érdemes bele energiát fektetni, így arra nem is sajnálom az energiát, viszont a barátnőkeresésre már nem marad.
2015. nov. 26. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!