Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék ilyen barátnőt?
Külső:
-Legyen túlsúlyos és igénytelen. Testtömegindex min 27, de jó, ha nagyobb.
-Ne fürödjön gyakran.
-Legyen zsíros haja.
-Ne hordjon nőies ruhákat, legyen izzadékony.
-Legyen magas, igazi tenyerestalpas.
Belső:
-Legyen sértődékeny, önző, kötekedő, kényes, hisztis, csalfa. Legyen műveletlen és mások kárán kívül ne tudjon semminek örülni.
-Ne értse meg, a bajaimat, hibáztasson minden negatívumért az életében engem.
-Legyen igazi feminista, járjon gyűlésekre, ahol voodoo babákat is készítenek a férfiakról.
-Kényszerítsen engem is arra valamilyen módon, egyetértsek mindennel amit csinál.
-Legyen agresszív és arrogáns, keverjen engem is gyakran bajba emiatt.
-Utálja a gyerekeket.
-Ne értsen igazán semmihez, de ettől még természetesen legyen meg a végtelenül lenéző és goromba véleménye mindenről.
- Legyen mártír alkat, aki állandóan próbálja magát sajnáltatni.
Egyéb:
-Éjszaka horkoljon.
-Legyen (legalább) egy idegesítő hülye kiskutyája amit persze nekem kellene vinni mindenhova, mert őt nem érdekli annyira törődjön is vele.
-Ne legyen munkája, de szeresse költeni a pénzt (az enyémet)
-Dohányozzon, igyon, járjon bulizni.
-Ne vállaljon fel nyilvánosan.
Hol találhatnék ilyen álomnőt ?
Jelen. Bár nem zsíros a hajam,nem járok bulizni,nem iszok,
Fürdeni szoktam,nem vagyok elhízva.
Sziasztok lányok. Mikor vesztek birtokba ? Melyikőtöké lehetek ? Nekem kell küzdeni helyettetek a másik ellen, vagy megküzdötök ellenem magatok ? (Az elsőre tippelnék)
Már nagyon várom a végkifejletet!
Üdv,
Feri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!