Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 30-as nők kisfiúnak tartanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30-as nők kisfiúnak tartanak egy 21 éves férfit?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatra vonatkozik a kérdésem. Úgy gondolom (és többen is javasolták már - köztük nők is), hogy az idősebb nők között kellene keresnem a szerelmet. Csak az a baj, hogy szerintem nem tartanának férfinak a korom miatt. Pedig konvencionálisan viselkedem, szeretek komoly dolgokat fejtegetni, érdekel a jövőm, de emellett szeretek viccelődni is. Viszont akadályozó tényező lehet a szemükben az, hogy gyerkőcöt én még nem szeretnék. Van így rá esély, hogy viszonozza az érzéseimet egy tőlem idősebb nő?
2017. márc. 22. 06:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Általában igen, kivéve, ha nagyon jól néz ki a srác.
2017. márc. 22. 07:38
 12/15 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.. Igen, olvastam, komoly kapcsolatot keresel. Komoly kapcsolatot?21 évesen 30 éves nővel? Lehet,hogy másképp' értelmezem, de a komoly kapcsolat azt jelenti,hogy viszonylag hosszútávra, összeköltözősen esetleg, később gyerekvállalási szándékkal (olvasom,hogy most még nem...)

Te nem ezt tervezed még. Viszont egy harmincas nőnek a komoly kapcsolat vélhetőleg erről szólna.

2017. márc. 22. 13:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Apukám 21 volt,anyukám meg 29 mikor megismerkedtek.Apu 23,any 31 mikor összeköltöztek.Apu 24,anyu 32 mikor megszülettem. Apu 26,anyu 34 mikor a húgom született.Apu 27,anyu 35 mikor összeházasodtak,1 év múlva megszületett az öcsém.Én most 20 éves vagyok.Még mindig együtt vannak és még mindig szeretik egymást.Nem csak úgy mondják,hanem látom is rajtuk.

A számokkal azt akartam érzékeltetni,hogy:

1.Egy 21 éves fiú már egyáltalán nem gyerek,(de ha vannak is még gyerekes dolgaiaz sem tragédia,folyamatosan érni,komolyodni fog)

2.Lehet,hogy MOST még mások a tervei mint egy idősebb nőnek,de egy jó kapcsolat,pláne egy jó házasság kialakulásához amúgy is idő kell,meg kell ismerni egymást,össze kell csiszolódni,próbára kell tenni hogy működik-e a kapcsolat.pl.egy 30 éves nő(ideális esetben) egy 33 éves férfival sem költözik össze 1 hónap ismerettség után,nem megy hozzá 2 hónap alatt,és ekkora már nem lesz 2 hónapos terhes sem... Az évről évre folyamatosan épül,érik a kapcsolat,addigra a fiatalabb férfi is beérik.

3.Egy 30-as,főleg 30-as évei elején járó nőnek nem feltétlenül ketyeg a biológiai órája(max olyan értelemben,hogy már szeretne gyereket),de ez nem azt jeleni,hogy pár év múlva ne lehetne gyereket tervezni vele.Ha bele gondolsz 35 és 40 között még 3-4 gyereket simán szülhet.Nem is egy nőt ismerek aki 35 felett szült,van aki 40 felett is,és mindnek egészséges a babája.

Tehát simán találhatsz egy 30-as nőt,lehet komoly kapcsolatotok,nyugodtan várhattok pár évet a babával és nyugodtan leélhetitek együtt az életeteket -HA te is komolyan gondolod.De akkor ne hallgass másokra.

2017. márc. 22. 16:34
 14/15 anonim ***** válasza:

En 30-as no vagyok. Ha szingli lennek,radpattannek ismerkedni. Bar en szeretek bulizni jarni,de alkoholt sose iszom. Nekem tetszene a fiatalsagod,ha tenyleg olyan viccelodos,optimista es kedves vagy. Rendszeresen sportolok. A 20-as korosztaly kifejezetten vonz,ha jo bor. Elettarsnak siman elkepzelnek egy huszoneves fiut. Gyereket 38 es 40 eves korom kozott akarok. Igy meg lenne idom. Nem voltam hazas es nincs gyerekem.

Keresgelj diplomas not,ok nem hazasodnak altalaban 35-40 eves korukig.

A legtobb valaszolonak koze nincs a 30-as nokhoz,ah latom. Mert sz osszes baratnomre jellemzok ezek.

Eljen ez a tendencia! Fiatal fiu idosebb novel keres komoly kapcsolatot.

N

2017. márc. 22. 18:14
 15/15 anonim ***** válasza:
23 évesen ks kisfiúnak tartalak
2017. márc. 29. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!