Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer jóképűnek tartanak és bejövök a csajoknak, akkor miért nem képesek randira hívni? Miért nem csókolnak meg ők?
Rengeteget bókolnak, összesúgnak a hátam mögött, meg facebookon félreérthetetlen célzásokat tesznek, sőt van aki odáig meg, hogy meg is mondja, hogy jóképű vagyok és értelmes, bármelyik nőt megkaphatnám. Meg ilyesmit is írnak, hogy nekem fogalmam sincs mit érez irántam. stb.
Mégis amikor élőben beszélgetek lányokkal, bár mosolyognak meg nevetnek még az erőltetett vicceimen is, soha nem volt még olyan, hogy egy csaj megkérdezte volna tőlem, hogy egyébként nem lenne-e kedvem vele elmenni valahová például. Én viszont nem vagyok hajlandó ilyesmire, mert nem bírnám elviselni, ha egy ilyenre nemet mondana egy lány. Meg attól is félek, hogyha meg akarnám csókolni, akkor elhúzná a fejét. Egyszerűen nem vagyok hajlandó kitenni magam ilyesminek.
Miért nem képesek a mai nők komolyan kezdeményezni, ha egyszer egyenjogúság van?
Ha te nem vagy hajlandó erre mi alapon várod el mástól, hogy ő tegye meg? Öcsém növessz már tököt.
Btw én is örülnék, ha néha kezdeményeznének, de engem nem zavar, ha nekem kell csak legyen viszonozva.
Szerintem itt te érted félre a dolgot
Ezekből a jelekből neked kellene lépni feléjük
Azért mert kinézel valahogy nem fognak egyből rád ugrani mert akkor azt hiszik ribinek nézed őket
23/F
"hogy felelősséget tudsz vállalni és elfogadod az elutasítást is"
Kár, hogy manapság ez úgy csapódik le, hogy vállalja csak ő a felelőség 100%-át a nő meg hercegnőként nagy kegyesen viszonozza...
3.!
"Diplomás 30-asok játszották a tizenéves kamaszt, késő negyvenesek gondolták úgy, hogy 35 évesen mekkora ajándékok nekem 2 gyerekkel. "
ezt úgy gondolták vagy valamiért elhitetted velük úgy, hogy észre se vetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!