Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mitől számít egy srác jóképűnek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 11. 20:01
2/10 Dreamer88 válasza:
Ez kb minden nőnél más.
Ahogy minden pasinál is mást jelent hogy mitől lesz valaki jó nő.
4/10 anonim válasza:
Hogy szépek az öröklött -vagy plasztikáztatott vonásai. Tök mindegy, hogy van-e bajusza, szakálla, borostája, vagy nincsen. Hát talán a túl nagy orr az nem tetszik, de amúgy nem az orrméret a legfőbb szempont, úgyhogy akinek nagy, ne rohanjon plasztikai sebészhez, mert attól még tetszhet. Lehet a feje kerek és hosszúkás is, tök mindegy, hogy hol kezdődik a hajvonala, és hogy egyenes vagy középen csúcsos. Ja és nagyon fontos,hogy egy pasi ne sminkelje magát. Akkor sem kell, ha van valami nagyon ronda bőrhibája, de akkor csinálhatja, ha őt zavarja, csak ne sminkelje magát nőiesre. Amúgy lehet pufi is meg vékonyarcú , az is tök mindegy, lehet ráncos is, csak ne botoxoljon, mert ráncosan még lehet szép, de aránytalanul nagy, másfélszer akkora fejjel már aligha. Az úgy már nagyon ronda. Ha például égett az arca valakinek egy baleset miatt, vagy heges, attól még lehet szép. Mert végülis itt a vonásai a lényeg igazából, hogyha alapból nézzük, és ne sminkeljen. Ha mitesszerei vannak, az sem baj. Ha pattanásai vannak, vagy elmúlnak, vagy ha nem, akkor meg lehet szeretni úgy is. Tök mindegy, hogy milyen a bőrszíne. Ja és lehetőleg inkább ne plasztikáztasson, mert pl nekem akit az "élő barbiek" "Ken"-je ként szoktak felhozni, na neki pl plasztikáztatva van az arca, és nem is szép, és nem is férfias sajnos:S Ja és tetoválások se legyenek az arcán. Ja meg hát pl hogyha összeérnek a szemöldökei, hát még attól , úgy is meg lehet szeretni valakit, szóval nemtom. Ja meg mégegy, de ezen úgyse tud senki változtatni, mondjuk azt írtam, hogy mindegy, hol kezdődik a haja, vagy valami ilyesmit, most nem görgetek vissza, de most jutott eszembe, hogy a magas homlokot én szeretem, de azzal is még lehet valaki helyes, szóval az sem annyira bedolyásolja.
5/10 anonim válasza:
Persze, minden nőnél más. Haha! Azért hugyoznak be a hapsik legjobb 10%-ára, a maradék 90%-ra meg mint láthatatlan hulladékra tekintenek.
6/10 Dreamer88 válasza:
5-ös:
Ez a közkedvelt hiedelem.
Kapásból ismerek 8 párt az ismeretségi körömben ahol a pasi nem egy félisten, a barátnője mégis oda van érte.
7/10 anonim válasza:
Pl Fabregas attól jóképű,hogy tetszenek a szemei,jól áll neki a szakáll is,mert sok,sötét szőre van,meg a mosolya se semmi.
8/10 anonim válasza:
Jóképű az, aki olyan, mintha egy plakátról mászott volna le (pl Zac Efron), az ilyen típusok a többségnek bejönnek. Ha egyénileg érdekel, akkor én inkább a kicsit egyedibb srácokat tartom jóképűnek (pl Miles Teller), de ettől függetlenül ha megkérdeznek ugyanúgy jóképű egy plakátcsávó is, csak az idealizáltan.
Remélem így érthető kb.
9/10 anonim válasza:
Imadom a széles állcsontot a határozott arc csontot , a borostát és mellé a jól fazonírozott hajat. Ha ez megvan akkor annnyira nem lőhetünk mellé. ;)
10/10 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be a "nőbálványnak" kikiáltott pasik, én az érdekes, durvább arcvonásokat találom vonzónak (a horgas orr szerintem gyönyörű), azon kívül bármi megragadhatja a figyelmemet, bár általában a szemre fektetem a hangsúlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!