Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-as nők kisfiúnak tartanak egy 21 éves férfit?
nem igazán...
sok nő ösztönösen az idősebbekhez vonzódik.
egy 30 as nő, sokkal több esetben keres inkább férfit, mint serdülő fiúcskát, hiszen egy 40 esnek már van egzisztencia stb, hamarabb lesz közös otthon, és tervezhető jövő.
egy huszonéves srácnál semmi iylen nincs, szóval maximum alkalmi jellegre, de arra is kevés nő aki rágerjed egy 10 évvel fiatalabbra.
24 vagyok, de én is kisfiúnak tartom a 21 évesek zömét. Az adott ember esetleg meg tudja változtatni az aktuális véleményem, de hosszú távra semmiképpen sem kezdenék 21 évessel- főleg úgy nem, hogy még nem vágysz gyerekre. 30 évesen a legtöbb nő, akinek még nincs gyereke, és amúgy szeretne, már 1-2 éven belül házasságra adná a fejét és lebabázna (csúnya kifejezéssel élve), aki meg nem szeretne, az már valószínűleg később sem fog akarni, még akkor sem, ha te időközben megérsz az apaságra.
Persze, egyedi esetek itt is előfordulhatnak, de szerintem az ritka, hogy 30 évesen egy nő még a párjára várogasson (összeköltözés, házvásárlás, közös élet felépítése, ezek mind függetlenek a gyerekektől, és mégis, gigantikus szakadék lesz köztetek igények és lehetőségek szempontjából, márpedig azért szerintem 25 felett már ezek is elég masszív szempontok).
Miért szeretnél 30 éves nővel kapcsolatot? Szexuális vonzalom vezérel, vagy esetleg komolyabb kapcsolatot szeretnél?
Ha az első, akkor esetleg nagyobb esélyed van azoknál a lányoknál, akik nem szeretnének gyereket - még- de vágynak egy flörtre, szexre.
Ha komolyabb kapcsolatot szeretnél - amit kétlek- már nehezebb, hiszen ahogy írták többen: egy harmincas nő már gyereket, családot szeretne és erre nincsenek évei...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!