Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az olyan férfiakat fogom ki, akik csak talonban tartanak? 28N
Pedig megválaszoltad magadnak a kérdést, gondolom tudod is mit jelent az a szó, hogy talon. :)
A férfiakon nem tudsz változtatni, sőt elárulom, hogy ezt a talonban tartást a nők is szokták alkalmazni. Viszont a saját mentalitásodon tudsz még változtatni bőven. Példának okáért kezdheted azzal, hogy kicsit erőt veszel magadon, büszkébb leszel, és próbálod azt elérni, hogy a férfiak teperjenek utánad. Így azok a személyek, akik alapból sem nagyon törnék érted magukat, rögtön lekopnak, mert nem érné meg nekik a minimális energiánál többet befektetni ebbe az egészbe, amellyel talonban tudnának tartani. Másrészt pedig ne úgy ugorj bele minden ismeretlenbe, hogy rögtön beleéled magad, szinte az esküvőt és a 10 kisembert tervezed, hanem várd ki, hogy mit lép a másik, mit hoz a jövő.
Így ha ezt a két dolgot megfogadod kezdetnek, akkor már eléred azt, hogy a léhűtők gyorsan lekopnak, másrészt pedig nem bosszantod ugyanezeken az embereken magad feleslegesen. Aki pedig úgy látja, hogy megéri miattad hajtani, az úgyis célba fog érni, de minimum megpróbálja.
Én soha nem csinálok ilyet, viszont pont a nőkkel kapcsolatban tapasztaltam már többször az ismerkedési fázisnál, hogy tök jól sikerült már akár több randi is, még ő mondja, hogy jó lenne még találkozni, majd beszéljük meg, hogy mikor, aztán másnap rákérdezek, hogy akkor mikor találkozunk legközelebb, erre benyomják a süket a szöveget, hogy jaj, nem tudom, sok dolgom van mostanában, eltűnnek pár napra/hétre, alig-alig reagálnak, aztán meg hirtelen előkerülnek, előveszik ugyanazt a régi mézesmázos stílust, mintha mi sem történt volna, hogy na akkor mikor találkozunk... :D
Na de én nem szoktam ezt magamra venni, magamban röhögök rajtuk, és szanaszét szopatom őket, pl. benyögöm, hogy holnapra van egy randim, de ha esetleg nem jól sikerülne, akkor holnapután találkozhatunk, hát ettől fel szoktak robbanni :D
Vagy a másik, amit szoktam az ilyenekkel csinálni, hogy lebeszélek velük egy randit, aztán b-szok elmenni, de szivatom őket, amíg csak tudom, hogy bocsi, de kések kicsit, sok volt a meló, fél óra múlva megint, hogy bocsi, dugóban vagyok, de már úton, stb., aztán egy-másfél óra múlva rájuk írok, hogy bocsi, de egy másik randira kell mennem, nem tudnánk áttenni holnapra? Erre már vagy egy nagyon durva anyázás jön, vagy soha többet nem írnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!