Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni pasiknak miért a legszebb nő kell?
Hála az olyan szintű keveredésnek,hogy ha valaki vörös nőt akar,akkor nem kell Írországig utaznia.Meg elvileg genetikailag mi a mongolokkal állunk rokonságban és a távol-keletiek párválasztás terén is ugyanúgy maximalisták.Ezeknek a keveréke meg valahogy így jöhetett ki.
Érdekes egy téma,megérne egy objektív szociológiai tanulmányt,hogy kinek is van nagyobb igénye igazából,mert csak ujjal mutogatunk egymásra.Nők a férfiakra,férfiak a nőkre.
Ezt te se gondolhatod komolyan te ostoba pi€sa. Mutass már egy olyan józan férfit, aki annak ellenére, hogy úgy néz ki, mint a badacsonyi görényember, Scarlet Johansson kaliberű nőt akar magának és reálisnak tartja ezt az elvárást?
Na ugye, hogy nincs ilyen, csak a te fantáziádban, mellesleg lefogadom, hogy te, mint középszerű riban€ is olyan férfiak után nyáladzol, akik fényévekre vannak tőled a megjelenésüket tekintve.
Lehet hisztizni....
#33-as, Pedig voltak szép számmal,modell alkatú,arcú nőt akartak.
De lehet nyugodtan gyalázni,az is csak az én igazamat erősíti meg. Biztos te is ezek közt a férfiak közt vagy,azért írtál ilyen orednáré kommentet.:)
A kérdező meg elvan szállva magától, lehet kislány akár mennyire szép vagy, de csak rohadsz belülről.
Én soha nem akarnék szép lányt magam mellé, mert tudom, hogy annak mit sem tudnék nyújtani.
De attól, hogy valaki szép, még nem lesz normális..
és meglátszik, hogy aki szépnek tartja magát, az egy retardált, beképzelt bunkó is az életben..
Ide tudlak csak sorolni. :)
És ilyen nekem minek kellene?
Nem kellene nekem beképzelt csaj, te kb oda tartozol, aki ha mű körmözne, akkor sírna, hogy letört.
A társkeresési problémák, a szépség és divat és az emberek kategória is fullon van olyan kérdésekkel, hogy "ronda vagyok, hogyan lehetne szép barátnőm? sajna csak hozzájuk tudok vonzódni" meg "kövér vagyok, de 50 kilós csajt akarok" meg "elálló füllel/púpos háttal/dongalábakkal lehet-e szép barátnőm?"
És kommentekbe meg megy nagyba a savazás, hogy az összes nő felszínes, undorító ribizli. Ha esetleg merészeled védeni a női nemet, hogy a kereszt vizet azért ne vegyék le rólunk, akkor "megjött a femináci". Lassan ez az egész oldal erről szól.
a nőket ebben a kérdésben nehéz megvédeni mert ők maguk sem tudják melyik percben mi a véleményük....pont az a kettősség uralkodik itt hogy:
"A" verzió: a nők nem a külső alapján döntenek hanem hogy magabiztos e az ember...van e elképzelése mit akar vagy csak várja a sültgalambot
"B" verzió:" nincs barátnőd pedig szeretnél?...figyú ne csodálkozz ahogy kinézel...nem is értem hogy mersz leszólítani másokat és hogy merted az én időmet is rabolni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!