Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni pasiknak miért a legszebb nő kell?
mindenkinek lehetnek vágyai és álmai :D
24F
Nem a legszebb nő kell nekik hidd el.
"mikor képet küldtek magukról megértettem hogy miért nem volt még barátnőjük"
Mi a rossebet vártál egy siránkozós oldalon? Jason Statham vagy Brad Pitt szokott névtelen fórumokon ismerkedni teljesen random csajokkal?
"mikor képet küldtek magukról megértettem hogy miért nem volt még barátnőjük,átlag alatti külsővel rendelkeztek."
Érdekes, csak ma hány olyan bejegyzés volt itt, hogy a férfiak csak bebeszélik maguknak, hogy a külsejük miatt utasítják el őket...
Mert még hiszünk abban, hogy lesz, aki túllát a külsőségeken. Mondjuk nekem alapból egész más az elképzelésem a "legszebb nő" fogalmáról, mint az ismerőseim mindegyikének (lol jobban belegondolva még nem is túlzok), de annak mi értelme lenne, ha kényszerből csak olyanok "érdekelnének", akik nemhogy nem vonzanak, hanem taszítanak - mindez csak azért, mert ilyen pofát kaptam az élettől.
Az mindenesetre rólad árul el rengeteget, hogy képcsere után egyből nem is válaszoltál. Tipikus reakció, azaz reakcióhiány. Na, EZ szüli azt a tengernyi pesszimizmust.
Csak kíváncsiságból kérdezem: milyen a legszebb nő, milyen az akit ők kerestek, illetve szerinted milyen nő lett volna hozzájuk illő?
Illetve Te mi miatt fordultál volna el az utcán, amikor megláttad őket, tehát mi az, amivel "kiérdemelték" az átlag alatti jelzőt?
és te is küldtél nekik képet magadról vagy te még azt se mertél?
én pl (mostanában nem) de korábban küldtem képet, valakinek nem jött be a pofám valaki számára "fogjuk rá hogy elmegy" szintet ért el de hogy hallgatassék meg a másik oldal :én egy jó nőtől sem kaptam itt képet vagy várjál az még túl diplomatikus hogy nem nézett ki jól úgy fogalmaznék: a környezetemből(munkatársak haverok volt évfolyamtársak stb) nem jutott eszembe senki akire később ugranék rá mint ezen gyk-s nőkre....voltaképpen emiatt sem ismerkedek itt immár....
azaz bocs egy jó nőtől mégis kaptam itt képet de nem a szex, szerelem rovatban hanem a fényképeit értékeltem hogy milyen egzotikus helyeken tudta magát leselfizni(nagy utazó volt a csaj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!