Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni pasiknak miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni pasiknak miért a legszebb nő kell?

Figyelt kérdés
Több pasival leveleztem itt,(kb 10-el)és mikor képet küldtek magukról megértettem hogy miért nem volt még barátnőjük,átlag alatti külsővel rendelkeztek. Akikre az ember az utcán ránéz,rögtön el is fordul.Persze még ehhez egy tengernyi pesszimizmus is társult,ami nagyon taszítóvá tette őket,megszakítottam a kapcsolatot velük. Ami felháborító ebben,hogy ők nem magukhoz illő nőt kerestek,hanem jó alakú,szép arcú barátnőt...

2017. márc. 19. 20:50
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
8# Egy ideig még kommunikáltam velük,aztán ignoráltam őket,láttam nem tudnék a személyiségükkel sem mit kezdeni.
2017. márc. 19. 21:09
 12/39 anonim ***** válasza:
44%

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy hány kilók valójában.

Biztos vannak nálam szebbek is, de küldtem már el fiúkat mert nem tetszettek.

Ez van, miért álltassam őket?

Sajnálatból senki nem akarna együtt lenni a másikkal.

2017. márc. 19. 21:14
 13/39 A kérdező kommentje:
Természetesen én nem küldtem magamról,mert úgy voltam vele,hogy nincs értelme.
2017. márc. 19. 21:14
 14/39 anonim ***** válasza:
de emellett nyilván azért tartottál attól is mi van ha kinyitja ő is a "kritikaládát" és olyat hallanál amit azelőtt nem :-)
2017. márc. 19. 21:16
 15/39 A kérdező kommentje:
14# Azért sem,mert eddig 2-nek küldtem, de mikor elutasítottam őket, én voltam a felszínes r*ibi, stb...
2017. márc. 19. 21:19
 16/39 anonim ***** válasza:
46%
Pontosan ugyanazért, mint amiért az itteni nőknek a "legjobb pasi". Persze szavakban a nagy a tiltakozás, terelés, de a végén kiderül, hogy pontosan így van.
2017. márc. 19. 21:23
 17/39 anonim ***** válasza:
71%
Lehet, hogy rosszul nézek ki, de nekem is csak olyan kell, akit vonzónak találok. Pont, mint neked. Te is lekoptattad őket, mert nem jöttek be. Miért vársz el olyat, amire te sem vagy képes?
2017. márc. 19. 21:24
 18/39 anonim ***** válasza:
69%

Tudod, valamit valamiért... azok akik nem annyira helyesek, legalább van bennük bátorság, hogy felvállalják magukat és küldenek képet.

Én is küldtem már, mert istenem, mit tehetek én arról, hogy milyennek születtem. Nem fogok dokihoz menni, hogy átoperáltassam a fejemet, hogy valakinek is tetsszen.

Az ilyen felszínes nők mint te, az ilyeneket miatt nem akarok én már szrt sem a nőktől, mert mindegyik ilyen.

Még arra is képtelen vagy, hogy értékeld az áldozatát, hogy felvállalja magát.

Igenis illene vissza küldeni képet, mert akár tetszik akár nem, pofátlanság. Ha látom, hogy a másik túl jó nő, akkor úgy is én kérek elnézést, és többet nem zaklatom. De kellene a fsznak ilyen beképzelt csaj.

2017. márc. 19. 21:26
 19/39 anonim ***** válasza:
38%
(Amúgy a 8-as válaszomban ki talált kivetnivalót? Egy hete még 73%-os voltam, amióta itt válaszolgatok sűrűbben, azóta nem hiszem el, hogy nem stalkerkedik valaki utánam, hogy minden válaszomat egyből lepontozhasson.)
2017. márc. 19. 21:26
 20/39 anonim ***** válasza:
61%
attól még tarthat téged valaki felszínesnek hogy nem lát rólad képet...arra céloztam hogy nem akartad neki megadni a lehetőséget hogy megnyugodjon"ja így nézel ki?hát akkor tényleg nem baj hogy nem vagyok az eseted hisz te se jössz be nekem kicsit sem" nemám te inkább titokzatosságban maradva adtál magadról némi semmitmondó leírást:ilyen színű szem olyan hosszú haj....amaz elképzelt téged vágyai szerint. te erre kép birtokában lehúztad őt ....hasonló viszontválaszra viszont neki nem volt lehetősége, hisz kapott kép híján nem tudhatta hogy az orrodba álladba fogaidba kössön bele....erre céloztam, a nem egyenlő feltételekre
2017. márc. 19. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!