Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni pasiknak miért a legszebb nő kell?
Vagy csak nem feleltél meg a dogmáknak. Itt újabban így pontoznak. Ha megfelelsz a dogmáknak akkor pluszpont, ha nem akkor eltapos a csorda.
Lassan beérik az emberiség klónsereggé alakítása. Csak így tovább!
Szerintem alapvetően hülyeség az, hogy beskatulyázzák az embereket. Lehet neked nem tetszettek, aztán jön egy nálad sokkal szebb lány, és az egyik meglátja benne azt a pluszt, ami kell egy kapcsolathoz. Nem mondom, hogy ezt gyakorin kell elsősorban keresni, nem. Viszont ha van egy kicsit visszafogottabb arcú srác, akivel a genetika nem volt annyira kegyes, az mit csináljon? Hm? Egész életében sírjon a kis szobában, hogy nem kell senkinek? Szerintem nem ez a helyes. Fejlesztenie kell önmagát, kihozni azt ami benne van. Sportolni, tanulni, fejlődni. Nincs olyan rossz genetika, amivel nem lehetne egy sportos külsőt elérni. (Ez tapasztalat) Emellett oda kell figyelni az öltözködésre, ápoltnak, igényesnek kell lenni. Arról, hogy valaki nem annyira szép, arról nem tehet, arról, hogy valaki igénytelen, arról tehet. Emellett a tanulással felépíti magát, elér egy karriert, amivel igenis sikeres lehet a nőknél. Nem, nem a pénzéhes kis pitsáknál, hanem a nőknél, akik a biztonságot keresik. Ha nem sikerült kialakítani azt, hogy fiatal korukban minden nő velük akarjon lefeküdni, akkor ki kell alakítani azt, hogy a fészekrakó reflex bekattanjon a nőknél, ha megismerik őket. Ezalatt mit értek? Van egy srác aki sose volt sikeres a csajozásban, meg a külseje miatt sose tartották sokra, de ő küzdött, mindent megtett, hogy legyen egy barátnője, és ha már ennyi minden megtett, akkor miért ne vágyhatna olyan csajszira akire tetszik is neki? Na, ha összejön, szerinted milyen szinten fogja megbecsülni azt a lányt? Persze lehet mondani a tapasztalatlanságot, de azért kíváncsi lennék, hogy a nők kik választanának. Azt akinek volt 10 hosszabb-rövidebb kapcsolata, és kiégett, vagy azt, akinek ő az első igazán nagy szerelme, a húszas évei közepén? Nem vagyok benne biztos, hogy az elsőt.
Szóval melózni kell, küzdeni, felépítenie az embernek magát, akár egyedül is, hiszen egyedül is tudhatja az ember, hogy milyen társra vágyik, és ha elért az életben valamit, akkor már lehetnek reálisak a szép nő iránti elvárások úgy is, hogy ő nem a leghelyesebb. Viszont ezt egy kb 20 éves lány nem fogja megérteni, de nem is baj, nem is neki kell megértenie.
Amúgy már küldtem képet magamról sok embernek innen, erre minden alkalommal szinte el is tűnik a másik.
Már ott tartok, hogy nem is küldök képet, mi a ráknak?
Tudom magamról, hogy nem vagyok a leghelyesebb, legelőnyösebb pasi, talán nem is maradt már önbizalmam, de legalább lenne becsületes a másik.
De ez hiányzik ma már az emberekből, a becsület.
Én nőként elvárom, hogy a legjobb pasi legyen, de nem "igaziból". Ezt úgy értem, hogy ronda pasihoz én sem tudok vonzódni, a jónak meg nem kellek, akkor jó nekem egyedül. Megalkudni nem fogok. És persze nem hibáztatom a jó pasit, hogy nem én kellek neki. Van nálam ezer szebb lány, sőt.
Viszont van, aki "igaziból" el is várja a legszebbet, de úgy, hogy önmaga nem tesz semmit, csak mantrázza, hogy így fogadják el. Megpróbálom fejleszteni magam, pl már nem vagyok idegbeteg, sokkal türelmesebb lettem, nem vagyok (annyira) kupis, Konmarinak hála. Formásabb lehetek bőven, de főzni soha nem tanulok meg, még Chris Evans kedvéért sem. Lehet, hogy én is utálnám a férfiakat, ha elvárnám, hogy tessék ronda malacként is szeretni, és ők nem tennék.
"Mert még hiszünk abban, hogy lesz, aki túllát a külsőségeken."
Hinni bármiben szabad, de azért remélem, nem szemét k*rvázod le azt a nőt, aki hozzád hasonlóan csak azokkal hajlandó szóba állni, akik vonzóak a számára. Elvégre csak akkor volna jogod elvárni másoktól, hogy túllássanak a külsőségeken, ha te magad is túllátnál.
Engem nem érdekelnek amúgy a külsőségek. Sőt az se érdekelt, hogy okos e vagy sem. Bár akit kifogtam eddig, az csavarog, baszatja magát orrba-szájba. Szóval ja. Jó élet, de milyen élet.
Igazából az ilyen nők miatt nem akarok én már senkit.
Jobb egyedül.. amilyen elvárások vannak, röhögök rajta csak. Ez a 21. század.
Persze pár száz évvel ezelőtt még megbecsülték a magunk fajta alja népet, alja pasikat a nők, mert akkor még volt az emberekben tisztesség és normális értékrendek.
Ma már mi megy, a nő irányít, mert jaj, megtehetjük..
Csak az ilyenek miatt megy tönkre ma már minden.
Most ez olyan dolog, hogy hiába ronda egy pali, attól még nem tudja átprogramozni magát, hogy olyan nőkre gerjedjen, akik egyébként taszítják. Ez ösztönös, nem úgy van, hogy akkor én most úgy döntök, hogy a 130 kilós, bibircsókos, bajuszos, fogatlan kocsmáros Marira gerjedek, és akkor az úgy is lesz. Nem lesz úgy, meg se tudnám dugni, mert nem áll fel rá.
Ez van.
Szóval nem ez a gáz a történetben, hanem a pesszimizmus, az önsajnáltató rinya és a tehetetlenség a gáz.
Hogy semmit nem tesznek azért, hogy megkapjanak egy olyan nőt, amilyet szeretnének.
Honnét tudod, hogy ki mit tart "legszebb nőnek"?
Valószínűleg magadról meg azért nem mertél küldeni, mert te sem nagyon ütöd a mércét. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!