Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok huszonéves nő (főként 20-25 közöttiek) évekkel a szakítás után is miért rajong, vágyakozik az exéért, akivel a legszebb éveket élték meg, és ennek a levét az új férfiak isszák meg, akik csak pár hónapig jók pótlékként?
Hallod ezt a kérdést már én is feltettem és nem értem, egyszerűen hihetetlen, én csávó vagyok de hiába szexeltem jót az exemmel ha utálom, hiába dugnék inkább akkor magamhoz nyúlok vagy próbálkozok valaki másnál. Ami egyszer nem ment azt kár erőltetni.
És nekem is volt egy sztorim. Egy találkozó, aztán az exe visszajött külfödről, aztán 1 hónapig összejártak engem meg lesz*rt. Pedig előtte csomó negatívat mondott az exéről és hogy sosem jönne vele össze.
De ami lehet valamelyest logikus magyarázat, ha egy csávó 100 nővel volt az nagyon menő, ha egy csaj 100 pasival az k**va. És az ex egy biztos pont nekik.
Volt szerencsém nekem is 2 alkalommal ilyenhez, a legutóbbi pont az utolsó volt (2 hónapja lett vége, 3 hónapot voltunk együtt). Tanultam belőle! Ezekkel a nőkkel nem szabad semmit kezdeni, valami lelki defekt van az ilyen nőkben! Szóval ha megismerkedsz egy nővel, feltétlen kérdezz rá, hogy meddig tartott és mikor lett vége az utolsó kapcsolatának, aki hosszú kapcsolatban volt és már szinte rögtön újat keres, az jó eséllyel pótlék embert kutat, még ha nem is tudatosan (aki egy több éves kapcsolatból jön ki, ahol érzelmek voltak, az nem fogja kiheverni hetek, de még sokszor hónapok alatt sem, egy félév kell az ilyennek, pláne ha a nőt dobták). Intő jel ha a kelleténél többet beszél az exről és láthatóan felzaklatja még a téma érzelmileg, na ilyenkor akármennyire is bejön a nő menekülni kell azonnal, mert csak te szívhatod meg!
29F
Persze, mindegyik szidja az exet olyankor, de ahogy írtad is lehet érezni a szavakból, meg a hangsúlyból a dolgot...h **rvára nincs elengedve az exxel való kapcsolata.
Nálam is úgy volt beadva, hogy egy tróger az ex, nem lehet vele kijönni és megbeszélni semmit, drog problémái voltak, összeférhetetlen, nincs közös jövőjük. A gond ott volt és ott lettem figyelmes a bajra, mikor már tényleg az volt, hogy valahogy mindig előjött az ex téma, mert neki szinte minden témában előjött egy exes emlék, hogy vele így meg úgy volt, meg ezt, meg azt mondta... Plusz egyszer mikor eszébe jutott egy keserű emlék, olyan beleéléssel mesélt róla, hogy kis híján elsírta magát. Na, itt már tudtam, hogy sza*rban leszek, de még mindig voltam olyan hülye, hogy folytattam. Utána már elegem volt ezekből a témákból, már ingerülten mondtam neki többször, hogy nem vagyok kíváncsi a f *szfej exére. A végén már bennem kereste a hibákat és a még majdnem én lettem a szemét, mert én szidom az exét, ő meg újra egy szent lett! :D
Szóval vége lett a dolognak köztünk és minő meglepetés rögtön ment is vissza az expalihoz, azóta is vele nyűglődik tovább, persze jövőjük nem lesz együtt továbbra sem, de szegény lány nem látja a fától az erdőt.
Szóval ha mást, nem a leckét megtanultam egy életre, legközelebb hasonló szituban egy percig nem vacillálok, nem leszek én senki hülye pótléka, nem az én dolgom lelki roncs nőket kihúzni a szarból, hogy utána meg engem szívassanak hálájuk jeleként.
Én nem is értem hogy várhatod el, hogy valaki utálja az exét. Nyilván mérges rá, mert dobta, csalódott, mert nem életük végéig éltek boldogan, de valamikor ezek a lányok(mi) szerették az exüket, és vele képzelték el a jövőjüket.
Nem fogják utálni sosem, max már nem foglalkoznak vele.
Egyébként te vagy a béna, mert úgy lépsz velük kapcsolatba, hogy nem veszed észre, hogy csak beérik veled és nem szeretnek.
Ha szeretnének eszükbe sem jutna az exük.
És nem a pasit hiányolják, hanem az érzést, hogy mennyire egy hullámhosszon voltak.
Első szerelem, sokkal fontosabb, mint az első szex.
Ha hiányzik neki az érzés, téged nem szeret, beléd nem szerelmes. Ezt nagyon könnyű megállapítani, én is megmondom, melyik exem szeretett és melyik kedvelt.
SOHA ne kezd kapcsolatba olyannal, aki az exe iránt erős érzelmeket táplál.
Én ezt kétszeresen megjártam.
Rengeteget elmond egy emberről, hogy hogyan áll az exekhez. Pár randi után fel lehet dobni a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!