Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bennetek felmerült már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennetek felmerült már, hogy jók e ezek a tanácsok?

Figyelt kérdés

Jóideje válaszolgatok itt, most is éppen akartam javasolni egy nőnek a válást, akinek a hosszabb ideje munkanélküli férje nem csinál semmit, se munka, se háztartás, se gyerekkel semmi és már meg is verte a nőt.

De belegondoltam.. hogy van egy 120kgs, kisebbségi, érettségi nélküli asszony, aki életében nem dolgozott, esetleg iszik vagy dohányzik, rosszul néz ki, talán a természete is rossz.. milyen lehetőségei vannak?

Persze nem biztos, hogy ilyen, de magától ezt úgy sem mondaná el az ember.

Szóval én mindig úgy válaszoltam, mintha a kérdező közel hasonló tulajdonságokkal rendelkezne, mint én.

De lehet, hogy van, akinek már az is érték, ha nem minden nap veri meg a férje, mint a szomszédasszonyt, hanem csak hónap végén.

Nem tudom mennyire érthető.

Nehèz szintet lépni, egy képzetlen munkanélküli rossz megjelenésű albérletben élő anya lehet, hogy alkoholista lesz és elveszik a gyerekét.. vagy akármi.

Úgy érzem a tanácsaim rosszak voltak sok esetben..

Furcsa ilyet mondani, hogy van, aki nem érdemel jobbat.. de szerintem vannak olyan emberek, akik az életben nem tudják elérni, hogy a férjük ne verje őket.. mert egyszerűen más társadalmi réteg, és szintet kell lépnie ahhoz, hogy ne a verés legyen a megszokott.

2017. márc. 17. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Oszinten szolva hidegen hagy. En is magambol kiindulva valaszolgatok. De akkor lepjen szintet, csinaljon valamit, ketlem, hogy barkinek is bele kene nyugodnia, hogy verik otthon.
2017. márc. 17. 15:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Pár soros kérdésből és csak 1 szemszögből, semmit nem tudsz. Vagy is tanácsot sem lehet adni.

Beszélgettem már pár kérdezővel. Legtöbb esetben, kiderült a kérdésének és a problémájának, köze nincs egymáshoz.

Ez inkább, egy szórakoztató oldal.

2017. márc. 17. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem merülne fel benne kérdésként hogy ki akar törni avgy mást akar, nem kérdezné meg, mársézt nem hiszem hogy valaki a gyk szerinte éli az életét...
2017. márc. 17. 16:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Pedig az empátia lényege lenne, hogy beleéljük magunkat a másik helyzetébe. Ezért szoktam kiakadni a sok "megérdemled" válaszon. Ha nincs bennük segítői szándék vagy empatikus érzések, akkor genyóságból rúgnak bele?
2017. márc. 17. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
És csak az váljon el a munkanélküli vadállat férjétől aki veri, aki szép és jó szakmája van? Én inkább lennék egyedül, mint hogy verjenek, és szerintem ezzel minden egészséges lelkű ember így van. Milyen lehetőségei vannak? Mondjuk hogy ne veri egy részeg állat soha többé????? Nem csak párkapcsolatban lehet elképzelni az életet.
2017. márc. 17. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha nem érezné magát képesnek arra, hogy az adott szituációból kilépjen, akkor nem fogalmazódna meg benne a kérdés.

Azt gondolom inkább az szokott lenni, hogy az általad említett példában a nőt, akit ver a férje, a környezet sajnálja és mindenáron segíteni akar neki (mégha a nő nem is kérte). A nő lehet elvan így, megvan rá az oka, minthogy fentebb te is soroltál párat, vagy lehet, hogy neki jó így, mert annak ellenére, hogy a férje megveri lehet, hogy hetente egyszer együtt romantikáznak, vagy valamilyen ok, amiért neki megéri a pasi mellett maradni.

2017. márc. 17. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja és a tanács szerintem legfeljebb ihletadó, az illetőnek kell megtalálni a tényleges megoldást a saját problémájára. Nyugodj meg, szerintem senki nem fog lépésről-lépésre egy adott tanács alapján cselekedni (vagy ha igen az már régen rossz, mert akkor Rozi néni, Béla bá és egyéb ismerősök tanácsai is folyton irányítják az illetőt).
2017. márc. 17. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!