Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennetek felmerült már, hogy jók e ezek a tanácsok?
Jóideje válaszolgatok itt, most is éppen akartam javasolni egy nőnek a válást, akinek a hosszabb ideje munkanélküli férje nem csinál semmit, se munka, se háztartás, se gyerekkel semmi és már meg is verte a nőt.
De belegondoltam.. hogy van egy 120kgs, kisebbségi, érettségi nélküli asszony, aki életében nem dolgozott, esetleg iszik vagy dohányzik, rosszul néz ki, talán a természete is rossz.. milyen lehetőségei vannak?
Persze nem biztos, hogy ilyen, de magától ezt úgy sem mondaná el az ember.
Szóval én mindig úgy válaszoltam, mintha a kérdező közel hasonló tulajdonságokkal rendelkezne, mint én.
De lehet, hogy van, akinek már az is érték, ha nem minden nap veri meg a férje, mint a szomszédasszonyt, hanem csak hónap végén.
Nem tudom mennyire érthető.
Nehèz szintet lépni, egy képzetlen munkanélküli rossz megjelenésű albérletben élő anya lehet, hogy alkoholista lesz és elveszik a gyerekét.. vagy akármi.
Úgy érzem a tanácsaim rosszak voltak sok esetben..
Furcsa ilyet mondani, hogy van, aki nem érdemel jobbat.. de szerintem vannak olyan emberek, akik az életben nem tudják elérni, hogy a férjük ne verje őket.. mert egyszerűen más társadalmi réteg, és szintet kell lépnie ahhoz, hogy ne a verés legyen a megszokott.
Pár soros kérdésből és csak 1 szemszögből, semmit nem tudsz. Vagy is tanácsot sem lehet adni.
Beszélgettem már pár kérdezővel. Legtöbb esetben, kiderült a kérdésének és a problémájának, köze nincs egymáshoz.
Ez inkább, egy szórakoztató oldal.
Szerintem, ha nem érezné magát képesnek arra, hogy az adott szituációból kilépjen, akkor nem fogalmazódna meg benne a kérdés.
Azt gondolom inkább az szokott lenni, hogy az általad említett példában a nőt, akit ver a férje, a környezet sajnálja és mindenáron segíteni akar neki (mégha a nő nem is kérte). A nő lehet elvan így, megvan rá az oka, minthogy fentebb te is soroltál párat, vagy lehet, hogy neki jó így, mert annak ellenére, hogy a férje megveri lehet, hogy hetente egyszer együtt romantikáznak, vagy valamilyen ok, amiért neki megéri a pasi mellett maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!