Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzességből adódó problémák. Tanácsok?
25 éves férfi vagyok és szűz. Manapság a korosztályom nagy része foglalt és nem szűz, igy nehezen találok partnert. Persze probálkozzak, meg vannak aranyos lányok, csak azért ha vesszük a szabad nőket és azokat, akiknek tetszem is nem állok jól, sőt rosszul.
Mit tehetnék? Semmi tapasztalat randizásban, szexben, élmények maradnak ki stb.
Vágj bele, ennyire egyszerű. Teljesen mindegy hogy szűz vagy-e vagy sem. Nem muszáj azt elárulnod sem, hiszen nem fogják tudni, nincs rád írva.
Mitől parázol? Hogy hamar elsülsz? Nem biztos. Nem mindenki egyforma.
Vagy hivatásos, vagy engeded, hogy kihasználjanak a mai felszínes ripancok(Viszont megszűnik a problémád). Más megoldás nincs.
Normális "lányok" már rég kihaltak! Hát hol élünk? Nehogy már te is beszopd a sok cukormázos fasságot! Mindegyik a pénzedre vagy státuszra megy, nincs kivétel! Ha kész vagy áldozni pénzt, időt és státuszt a dugásért, akkor az a te dolgod.
Hivatásosnál célszerűbb neked egy min 30+ost keresned, pár alkalom és megtanít.
Hallgass a 2.-re!
Teljesen igaza van, már rég nincsenek rendes "nők", csak aranyásók vannak, hiába mondják, hogy nekik nem számít a pénz és a külső, mind hazudik, ez az igazság.
Nálam még tavaly próbálkozott be egy és rögtön azt kérdezte, hogy, hol tanulok és mi a munkám és miután nem kapta meg a várt választ már el is tűnt. :D
Akkor lesz esélyed, ha te is Andy Vajna leszel. :)
Ebben a világban ha van pénzed akkor mindent meg kapsz, ez van.
Mindenki tud szerezni egy laza hét alatt egy élősködőt buliban pl.
3 dolog kell hozzá: pénz pénz és pénz
Nyugi, lesz ez még rosszabb is. :P
29 vagyok, de még azt sem sikerült soha elérnem egy lánynál sem, hogy egyáltalán randira eljöjjön velem. Pedig sokat próbálkozom, de az én külsőmmel lehetetlen érdeklődést kiváltani bármilyen lánynál, hogy legalább próbáljon meg megismerni. Sajnos a külsőm teljesen meggátol abban, hogy valaha barátnőt szerezzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!