Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szüzességből adódó problémák....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzességből adódó problémák. Tanácsok?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok és szűz. Manapság a korosztályom nagy része foglalt és nem szűz, igy nehezen találok partnert. Persze probálkozzak, meg vannak aranyos lányok, csak azért ha vesszük a szabad nőket és azokat, akiknek tetszem is nem állok jól, sőt rosszul.

Mit tehetnék? Semmi tapasztalat randizásban, szexben, élmények maradnak ki stb.

2016. máj. 10. 20:22
1 2 3
 11/21 Deflohelp ***** válasza:
82%

Először is nem leszólítós, hanem minőségi ismeretségeket kellene szerezned. Pl. turisztikai program, városlátogatás (pénztárcától függ, hogy hová), ahol a csoport tagjai óhatatlanul összeismerkednek, szóba elegyednek egymással.

Sajnos elsőre nem garantált a siker, ezért olyan cél kell, ami önmagában is jó időtöltést ígér. Előbb-utóbb kialakulnak tartós kapcsolatok.

2016. máj. 10. 21:54
 12/21 anonim ***** válasza:
57%
#10: Szerintem ne aggódj, előbb-utóbb valami totál kiélt/kiégett 30-as rádtalál hogy megfűzzön a babaprojektjéhez. Ha életképes spermád van akkor már befutó leszel. Tudom hogy nyomorúságosan hangzik de nekünk csak ennyi finom falat juthat az élet asztalától.
2016. máj. 10. 22:01
 13/21 anonim ***** válasza:

"Manapság a korosztályom nagy része foglalt és nem szűz, igy nehezen találok partnert"

A korosztályod nagy része úgy hazudik mint a vízfolyás csak mondom, ha ezen a fonómon nincs legalább napi 5 szűz 20+-os pasi akkor egy se.

2016. máj. 10. 23:10
 14/21 A kérdező kommentje:
De én lányt keresek, hetero vagyok.
2016. máj. 10. 23:20
 15/21 anonim ***** válasza:
73%

Azért a srácokra nincs ráírva, hogy szüzek...

Ne aggódj ezen, ha egy lány lefekszik veled, valószínűleg már érzelmileg invesztált beled annyit, hogy ne érdekelje hány nővel voltál eddig.

Nos ha kevés a szabad nő, akit ismersz, ismerkedj többet.

Ha könnyen elkeseredsz, nem ajánlom a leszólítós módszert, inkább indirekten, próbáld tágítani az ismeretségi körödet, lehet valaki majd bemutat egy lánynak. Szokásos: új hobbi, önkéntesség, régi hobbik átalakítása közösségi élményként, új közösségek keresése. Legyél önmagad, beszélgess sokat lányokkal, ismerd fel, hogy ők sem ufók, semmi izgulnivaló nincs a velük való beszélgetésben.

2016. máj. 10. 23:29
 16/21 anonim ***** válasza:
81%

Nekem pl tök pozitív, ha egy pasi szűz. A mostani barátomnál kicsit bizonytalan is voltam, mert volt már előttem barátnője, és nem nagyon tetszett :/

Viszont tuti találsz olyan lányt, akinek ez vagy pozitív, vagy legalább semleges.

Az se igaz, hogy az összes nő gold digger. Arról, hogy a válaszolók már annyira gyűlölik és lenézik a nőket, hogy ez süt belőlük, és ezzel az attitűddel taszítanak minden lányt, arról nem a komplett női nem tehet.

Tudom, 0%, de ez van.

22L

2016. máj. 11. 00:47
 17/21 anonim válasza:
93%

Szerintem semmi gond nincs azzal ha egy 25 éves srác szűz. Nem is értem miért vannak olyan sokan fenn akadva ezen. Nem ettől függ hogy mennyire vagy értékes ember.

Sokkal inkább értékelem azt ha valaki vár egy különleges emberre, mint azokat akik mindenkivel összefekszenek.

Ne azon görcsölj, hogy nincs tapasztalatod, még nem maradtál le semmiről.

Éld az életed, járj el szórakozóhelyekre, edzésre, tanfolyamra, vagy akár társkeresőkön is ismerkedhetsz. Biztosan vannak ott is értelmes nők.

Ha nem görcsölsz rá a dologra, úgyis találkozni fogsz egy olyan lánnyal aki értékeli azt aki vagy.

2016. máj. 11. 01:33
 18/21 A kérdező kommentje:

Nyilván nem úgy fogok bemutatkozni, hogy szűz, szóval ez a kapcsolat későbbi szakaszában fog kiderülni, de nincs kapcsolat.

Eddig se görcsöltem, mégse jött senki, csak mostanság kezdtem, mert repül ez az idő.

2016. máj. 11. 13:47
 19/21 anonim ***** válasza:

"Nálam még tavaly próbálkozott be egy és rögtön azt kérdezte, hogy, hol tanulok és mi a munkám és miután nem kapta meg a várt választ már el is tűnt. :D"

Ebbe kicsit belekötnék, de NEM állítom, hogy nincsenek aranyásók. Szóval: ezek totál tipikus kérdések. Elég kár, szerintem se így kéne lennie, de a legtöbb ember egy randin is ezekről beszél: mi a foglalkozásod, hol laksz stb. És ha nem válaszolsz, nyilván eltűnik, hiszen mit kéne csinálni, ha nem mutatsz érdeklődést? Írjon verset?

2016. máj. 12. 15:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Egyetértek azzal, hogy ha már szexig jutnánk, már éreznék valamit irántad, tehát onnantól nem ez lenne a lényeg. Speciel én magam is szűz vagyok, 23 éves lány, de ha meggyőznél az egyéniségeddel, akkor abban az esetben sem zavarna, ha én már nem lennék az.
2016. máj. 12. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!