Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 éves srác, aki ronda, hogyan szedjen fel egy csajt?
9 nap híján leszek 20, és sosem volt barátnőm, és semmi önbizalmam, mert biztos hogy egy szebb csávó le tudná nyúlni vagy én nem tudom.
mindig a jobbképű pasiknak lesz barátnője..
ezek mellett hogyan rughatnék labdába?
szerintem alapvetően egy rendes megértő őszinte odafigyelő ember vagyok, aki picit visszahuzodobb, de nem annyira mondom, csak egy picit.
így lehet esélyem? s hol kezdjem? kiknél?
Nem tudom, tanulsz-e még, vagy dolgozol... Végülis ez nem is számít. :)
Először is ha tetszik valaki, szerintem érdemes kicsit "jelezni", vagy csak megbizonyosodni, hogy lehet-e valami. Ezt úgy érte, hogyha összeakad a tekintetetek, vonatkoztass el mindentől (hogy nem tartod magad elég "szépnek", hogy tényleg nagyon nagyon tetszik), és mosolyogj rá! Sokat elárul az, hogyan reagál rá. Akár még gyakorolhatsz is ismeretlen embereken, az önbizalmadnak jót tehet. :)
Másik gondolatom az, hogy válzoztass picit! Még mindig nem tudom, hogy az anyagiakkal hogy állsz, és Isten ments, hogy azt sugalljam, csak a külső számít, mert NEM !! csak ha önmagaddal sem vagy megelégedve, sokat segíthet egy új frizura, egy pár új póló. Keresgélj a stílusok között, vegyél magadnak valamit, ami tetszik és az önbizalom kifelé is sugározni fog. :)
Írj még, ha valami segítség kell! :) 23L
Attól függ milyen lány az eseted, és mit akarsz tőle. A népszerű, menő, sportos modell csajokat felejtsd el.
Talán egy ilyen otthonülős, szintén szűz nerd csajt találhatsz, akinek helyén van az értékrendje. De tényleg nem lehet így tanácsot adni, hogy nem tudjuk, kit keresel.
Ne csináld már ember. Lányban is van csúnya. vagy kövér.
Csúnya, alacsony, kövér lányoknál meg tutira van eséyled.
olyan lányt a ki kedves, megértő, vicces, akivel ki lehet jönni. Külsőre fogalmam sincs, kik jönnek be.
Általában azok, akiknek van párjuk.
Valahogy mindig azok tetszenek meg. Én se a külsőre mennék. Nekem tetszen, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!