Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen tartalmú leveleket szoktatok kapni pasiktól társkeresőn? Tudtok esetleg idézni belőlük?
Annak szeretnék utánajárni, hogy tényleg vannak-e olyanok, akik csak ennyit írnak, hogy "szia" vagy "mizu", ill. valóban vannak-e szexuális jellegű ajánlatok, perverz bepróbálkozások, esetleg van, aki a "dickpic"-kel operál?:)
Hallottam már erről, nekem ez olyan hihetetlen, hogy pasik ilyen mélyre süllyedjenek. A normális próbálkozóktól veszik el sokszor az esélyt.
Kb. mekkora arányban vannak jelen az épkézláb levelek és a selejtesek? Mert azt mindenki tudja, hogy jócskán kaptok üzeneteket, tudtok válogatni.
én 70 kg vagyok a 165 centimhez, szóval pont a duci kategória. más kérdés, hogy ha férfiak már leírja azt látják, hogy duci, akkor egyből a 90+ra asszociálnak...
na de csak körül kell nézni itt gyiken, vagy hallottam én már srácokat tinderezni, 'ennek kicsi a melle, fuj milyen lapos a segge, mi ez a nagy orr, túl gebe, túl kövér' stb stb... vagy hogy a már kicsit is túlsúlyos lányokra miket írnak itt gyiken, tehén, bálna stb.
mondjuk nekem nincs kedvem ezzel szélmalomharcot vívni meg megkeresedni, inkább lefogyok, és mivel elég szép arcom van, meg agyam is és tudok beszélgetni, majd válogatok szépen a pasik között. mielőtt még megkeseredett vénlánnyá lennék:)
Társkeresőn nem vagyok fent . Ezt itt kaptam, képzelem társkeresőn ezek után milyenek lehetnek.....
"Szia! Pénzért vállalnál valamit, egy csúnya sráccal? (legtöbbször kézimunka történik) [link]
# 16: Én nem a standard nőgyűlölő brigád tagja vagyok, nálam nem elég bedobni a kliséket :D Abszolút nem a modellek jönnek be, sőt, mindkét eddigi barátnőmet is volt, aki lecsúnyázta és van néhány olyan tulajdonság, amik miatt a nők sírni szoktak, hogy mekkora hátrány, nekem pedig pont az kellene.
A gyerekes nők más tészta, sajnálatos, de a gyerek elég nagy hátrány a társkeresésben. Persze egy kor fölött már kb elkerülhetetlen, de azért én 25 évesen még hadd ne akarjak pótapuka lenni, mert egy másik férfival csinálta azt a gyereket, örökre ott marad vele az emléke és a génjei, oda egy kívülálló csak pótlék lesz. És ugye a gyermekvállalás egy hatalmas felelősség, és megfontolt döntést kell hozni, hogy vajon a kapcsolat elért-e arra a szintre, hogy biztonsággal lehessen. Egy gyerekes nőnél már indításból megvan ez a hatalmas felelősség amikor még kvázi nem is ismernénk egymást. És hát az már csak a hab a tortán, hogy vajon mennyire megfontoltan vállalt gyereket, ha aztán egyedül maradt.. Ettől függetlenül nem nézem le őket, tényleg sajnálom, hogy így alakult, de nem az én nyakamba kell varrni a felelősséget, hogy majd én oldjam meg nekik az életüket.
Ahogy fordítva sem várom el, az elutasításhoz mindenkinek joga van, ez tény. Az elutasítás benne van a társkeresésben, nincs ezzel probléma. A probléma a móddal van, amit már említettem, hogy ha nem nézek ki jól, akkor nem vagyok emberként kezelve. Hangsúlyozom, nem az a baj, hogy nem jövök be neki, az a baj, hogy _azért_ mert nem jövök be neki, lenéz, és gerinctelenül viselkedik. Ha kapnék egy hasonlóan normális elutasítást, mint amilyen levelet én írtam, egy szavam nem lenne, még meg is köszönném, hogy megtette. És nem érdekel, hogy más mennyire kapja fel erre a vizet, én nem más vagyok, és kikérem magamnak, hogy más cselekedete alapján ítéljenek meg előre engem. De ezt a témát már rengetegszer átrágtuk.
A duciság nem jön be, felvállalom. De ha egy duci lány próbálkozna be, nem lennék vele köcsög.
A kettős mérce pedig nagyon jól kijön az összehasonlításodban: "de hát nem tehetek róla, hogy nem jönnek be a duci csajok" erre én azt mondom sportos csajként: "de hát nem tehetek róla, hogy a sportos pasik jönnek be".
Avagy amíg mi egy csoportot, a ducikat zárunk ki, addig te egy csoporton kívül mindenkit. Amíg mi kicsit szűkítjük a kört, addig te nagyon. És ezt te teljesen jogosnak érzed, úgy látszik, fel sem tűnik, hogy miért nem egyenértékű a két vélemény. Akkor lenne egyenértékű, ha azt mondtad volna, hogy "akkor én meg nem tehetek róla, hogy a [valamilyen] pasik nem jönnek be".
@21
Igen, én a 90+ kategóriára gondolok "duci" megnevezés alatt, mert nekem a 70 kg az nem ide tartozik. A 70 kiló az... hát, nem is tudom, telt? Akármi is, nem vészes egyáltalán. Ezért is nem szoktam ilyen megnevezéseket alkalmazni, mint "duci", "sportos", "átlagos", "vékony" meg egyebek, mert ez mind csak marketing, és mindenkinél mást takarnak ezek a kategóriák.
Viszont feltételezem, a top tierből válogatsz, akiknél ez meg már valóban lehet, hogy sok.
1-2 éve gondoltam kipróbálom a társkeresőzést, hááát :D
a tapasztalataim szerint:
50% "mizu" "szia" "ismerkedünk?" minikérdések, ami alapján érthetően arra asszociál az ember, hogy ezt még 500 nőnek elküldi minden nap (valszeg így is van)
naponta rengeteg ilyen üzenet jött, mindre lehetetlen válaszolni
20% kicsit már összetettebb kérdés, pl "szia, szimpatikus vagy, van kedved ismerkedni?"
20% küld farokképet (óje) vagy valami perverz hogymegdu.nálakcica típusú finomság
5% nem is értem mit akar, valamilyen összefüggéstelen duma
5% vagy annyi se az úgymond érezhetően személyre szabottabb, nem sablon egy mondat.
tehát alapból rengeteg levél jött, és ha nem léptem be minden nap, nem is bírtam sokszor minden végigolvasni, nem hogy mindre válaszolni. azért az elején nagyon próbálkoztam, de amikor az udvarias visszautasítások után olyan válaszokat kaptam, hogy "retkes k rva, egyedül fogsz megrohadni" ráadásul volt többször, hogy amúgy normális, hosszabb levelet ìró embertől kaptam ezt meg, amikor leírtam, hogy bocsi, szerintem nem egymást keressük (pl mivel 20-30 évvel idősebb volt nálam, és egyértelműen jelezve volt az adatlapomon, hogy nem szeretnék sokkal idősebb párt)
szóval ja, tényleg sok az úgymond értelmetlen, vagy semmitmondó levèl, de nem is ez vette el az egésztől a kedvem, hanem az undorító reagálások..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!