Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: Társkeresőn mit írtok az első levél tárgyába? Lányok: Milyen tárgyú leveleket kaptok?
Én írtam 2 lánynak egy teljesen normális levelet, hogy tetszett a profilképük és az amit magukról írtam és megkérdeztem tőlük lenne-e kedvül találkozni és beszélgetni személyesen (igen, így egyből).
Mindketten elolvasták de basztak rá válaszolni. Mostantól nem érdekelnek a társkeresők.
Ha nem jutott eszembe semmi jó, akkor ennyi: :-)
Ha igazán egyedi levelet írtam, akkor maga a levél adta a címet.
Aha, nem tudom, hogy látjátok-e a problémát. (Kinek nem inge, ne vegye magára.) Így néz ki egy lány postafiókja:
szia
szia
szia
szia
Szia
szia :)
szia
ismerkedés
Ismerkedés
Szia :-)
:)
:9
:-)
szia
ismerkedés
dugunk?
szia
szia :)
:-)
Ismerkedés :)
webcam!
szia
szia
No, ebből melyikre fog rákattintani? És ha van közte egy olyan, hogy Rendszerüzenet? Vagy egy olyan, hogy Re:******? (Csillagok helyett lehet bármi.)
Efféle trükköket szeretnék látni itt felsorolva. Lányoktól olyat, amivel esetleg találkoztak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!