Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, milyen tartalmú leveleket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, milyen tartalmú leveleket szoktatok kapni pasiktól társkeresőn? Tudtok esetleg idézni belőlük?

Figyelt kérdés

Annak szeretnék utánajárni, hogy tényleg vannak-e olyanok, akik csak ennyit írnak, hogy "szia" vagy "mizu", ill. valóban vannak-e szexuális jellegű ajánlatok, perverz bepróbálkozások, esetleg van, aki a "dickpic"-kel operál?:)

Hallottam már erről, nekem ez olyan hihetetlen, hogy pasik ilyen mélyre süllyedjenek. A normális próbálkozóktól veszik el sokszor az esélyt.

Kb. mekkora arányban vannak jelen az épkézláb levelek és a selejtesek? Mert azt mindenki tudja, hogy jócskán kaptok üzeneteket, tudtok válogatni.

2017. márc. 12. 20:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

# 9

1) képzeld, dehogynem :D nem állítom, hogy jól nézek ki, de talán annyira mégsem rosszul, hogy hányingert váltsak ki egy random nőből. De biztos én tévedek. Sportolni is sportoltam, de van egy egyedi problémám e téren.

2) ha nem nézek ki jól, akkor jogos, hogy ignorálva vagyok? Ez jár? A külsőm adja az értékem?

# 10

1) Most az a bajod, hogy nem próbálkozunk be minden lánynál? :D Máskor meg az, hogy de...

2) Pont ez az a probléma, amiről beszéltem, amit te generálsz saját magadnak. Minek szedsz össze 100+ matchet? Ki kötelez arra, hogy 100+ srácot lájkolj be, vagy ha már van 5-10-20 matched, akkor tovább keresgélj? Mégis kicsoda? Senki, a te saját tudatos döntésed eredménye az, hogy ilyen helyzetbe kerülsz, szóval ne úgy add már elő, mintha te lennél az áldozat :D

2017. márc. 12. 21:50
 12/25 anonim ***** válasza:

Nem kell hiperszuper szellemes dumát.

Én okcupid-on vagyok fenn, gyönyörűen kitöltött adatlappal.

Bármire rá lehet kérdezni. A könyvekre, filmekre, tévére, hogy hogy szeretem a teát... azért nem kell nagy kreativitás egy "Marvel vagy DC?" kérdéshez.

2017. márc. 12. 21:54
 13/25 anonim ***** válasza:
Én ugyan soha nem társkeresőztem, és nem is hiszem, hogy fogok, de facebookon sok üzenetet kapok (pedig semmi rib.ncos képem nincs, csak egy sima mosolygós, na mindegy). Rendszerint a "szia, tetszel, megismernélek" megy, de van, aki kb. az egész élettörténetét leírja, meg ugye sok a perverz, meg a dickpic. Mondjuk van, aki legalább udvariasan megkérdezi, hogy küldhet-e képet a farkáról. :D Meg vannak, akik azért írnak, mert valamelyik hozzászólásom, érdeklődési köröm, szemléletem valamivel kapcsolatban szimpatikus nekik. Vannak olyan srácok, akiknek bejött ez a fajta ismerkedés. :)
2017. márc. 12. 21:54
 14/25 anonim ***** válasza:
50%

Mar nekem a valo eletben sem tetszett sose ha egy srac, minden letezo lanynal beprobalkozott, "hatha vmelyik osszejon" elvvel. A tarskereso detto ugyanez. Miert kell 100 nore rairni? Mar mint ugy veszem ki a tobbseg szavabol, hogy eleve faradtsagos is, meg kb. semmi ertelme. Van egy ismerosom, neki 2 nap kellett, hogy part talaljon az egyik tarskereson, es oda-vissza egyik fel sem levelezett tobb mas emberrel, csak egymassal.

Mindegy nekem eleve az is fura, ha vki neten probalna megtalalni elete szerelmet, de hat ez van...

2017. márc. 12. 21:58
 15/25 anonim ***** válasza:
Amikor társkeresőn voltam,még a "szia mizu"-nak örültem a legjobban,olyan odahányásokat kaptam.Volt,hogy chatre hívtak,de egyből azzal jöttek,hogy fizetnek,ha felpofozom,vagy tökön rúgom őket.A "szia szex?"-től herótom volt mindig is.Aki meg a kinézetemet dícsérte a legjobban,azok többet nem reagáltak.De szerencsére kifogtam a kivételeket is szép számmal.
2017. márc. 12. 22:00
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért szerinted jogos, ha a duci lányok, a 30-as nők és a nők gyerekkel is ignorálva vannak a társkeresőn? Nekik a külsejük, a gyerekük és a koruk adja az értéket? Mert bizony őket kevesebb pasi veszi észre társkeresőn. Az a bajotok, hogy átlagos vagy átlag alatti külsővel is csak a modell kinézetű csajokat veszitek észre. És ha az a csaj elutasít titeket a külső miatt akkor egyből felszínes p*csa, de ti nyugodtan ignorálhattok teltebb lányokat. Kettős mércével mértek, és ez gáz. Erre most jöhet a védekezés "de hát nem tehetek róla, hogy nem jönnek be a duci csajok" erre én azt mondom sportos csajként: "de hát nem tehetek róla, hogy a sportos pasik jönnek be"
2017. márc. 12. 22:02
 17/25 anonim ***** válasza:
16-os voltam, az előző a 11-esnek ment.
2017. márc. 12. 22:04
 18/25 anonim ***** válasza:

@16

Rajtam úgy 15 kg plusz van. Ha egy nőn arányaiban ennyi lenne, az egyáltalán nem zavarna. A probléma az, hogy észrevételeim szerint kétfajta nő van társkeresőn súly tekintetében - az átlagos, vagy annál kicsit soványabb, aztán egy hatalmas kihagyás következik a skálán és jönnek az extrém kövérek. Én legalábbis "picit husis" lányokat még nem láttam ilyen oldalakon, csak <60 és 90< kilósokat. Na most az azért szerintem nem nagy felszínesség, ha az extrém kövéreknek nem írok, bár ami azt illeti, nekem a sovány sem tetszik; ha viszont az extremitások közül kell választani, akkor inkább a sovány, mint a brutálisan elhízott (mondjuk ha a kicsi fölösleg és a majdnem-anorex a két opció, akkor kérdés nélkül az előbbi). 23 évesen pedig talán nem meglepő, hogy első kapcsolatra nem az egyedülálló anyukák közt akarok keresgélni.

Mindenesetre tök mindegy, mert minden nőnél kint van az "ideális párjelöltem" rovatba téve, hogy szigorúan csak sportos testalkatú férfiak érdeklik, max a nagyon elnéző nőknél az átlagos is szóba jöhet. Azért én férfinál ilyet nem láttam még, pedig terepszemlét tartottam regisztráció előtt.

@14

Jaja, én is így voltam vele, csak amikor a huszadik levélre sem érkezett válasz, akkor már kezdett felmenni bennem a pumpa, és mindenkit telispammeltem, hátha lesz legalább egy reakció. És nem sziamizuval kezdtem.

Mit ad a sors, tényleg jött is egy válasz! A szépséghibája a dolognak mindössze annyi, hogy ez a csaj se tudott két szónál többet egymás mellé legépelni, visszakérdezni pedig eszébe se jutott. 3 mondat után hagytam ott, teljesen el is ment a kedvem az ismerkedéstől. Már csak azt az egyet nem tudom megérteni, hogy ha valaki nem válaszol a levelekre, az egyáltalán mi a francért regisztrál? Illetve hát engem úgy tanítottak, hogy ha kulturáltan és értelmesen valaki hozzám szól, azt nem nézem levegőnek, hanem legalább emberszámba veszem és egy normális hangvételű elutasításra méltatom, ha másra nem is...

2017. márc. 12. 22:43
 19/25 anonim ***** válasza:
Mennyit fizetnek tökönrúgásért? Jó kis mellékes lenne.
2017. márc. 12. 22:46
 20/25 anonim ***** válasza:
48%

Ja, az még a nagy poén, hogy a sok idióta nő nem képes emberszámba venni és úgy kommunikálni, csak ilyen unottan válaszolgatnak, ha kérdezel valamit, de hogy ők maguktól feldobjanak bármi témát, vagy ők kérdezzenek, na azt nem.

Mindezt az után, hogy match-eltünk, tehát elvileg szimpatikusak vagyunk egymásnak.

És akkor csodálkoznak, meg rinyálnak, ha bunkók velük.. :D

2017. márc. 12. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!