Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak a mai világban többet kell nyújtania egy nőnek mint fordítva?
Nem.
Alapból ott lett az egész elbaszarintva, hogy még régebben csak a nők kinézete felé volt elvárás. Pl. a ronda, csüngő hasú anyuka is leborotválja a lábát, mert ez az elvárt.
A női magazinok tele vannak azzal, hogy mennyire szarul nézel ki, fogynod kell, használnod kell ilyen krémeket, olyan ruhákat. A férfiak meg azt vallják, hogy fogadják el őket olyannak, amilyenek.
Pl annyira elfogadott, hogy a nők soványak, hogy aki a dagadtakra bukik, az fétis. Viszont van olyan nő, aki a szőrös mellkast szereti és van olyan, aki a csupaszt. Itt egyik sem fétis, mindkettő normális, mert a pasikat nem szégyenítették meg, hogy szedjék le a fanszőrzetnek kinéző pamacsot.
Az elején szerintem igen. Mondjuk egy két lánynál észre is vettem ezt, hogy azért, mert külsőre tetszettek, és próbálkoztam náluk, azt hitték, hogy ők mindent megtettek a párkapcsolatért. Nem. Persze, el tud bűvölni egy szép pofi, meg egy csinos test, de azért komoly kapcsolathoz elég kevés. Én "hajlandó" vagyok teperni, mármint meghódítani a lányt, de csak akkor, ha ő is igyekszik. Ha csak játssza a jégkirálynőt, akkor kuka.
A komoly kapcsolatról ne is beszéljünk, mármint miután kialakult, hogy járunk, ha a nő nem tesz semmit érte, akkor szintén kuka. :D
Egyoldalú általánosítás nice try, mivel ez fordítva is így van. Ugyanúgy kizárják a nők is a kövéret, az alacsonyt, a furcsát és a csórót stb. ahogy a férfiak is a nők közül az ilyeneket. Nincs különbség.
De ez még így is csak a nagy többségre vonatkozik.
amit vázolsz az a létező legrosszabb keret.
pont fordított,mint a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!