Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinak a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak a mai világban többet kell nyújtania egy nőnek mint fordítva?

Figyelt kérdés
Tehát összességében jobb pasinak kell lennie mint amennyire jó a csaj akit kiszemelt? Helyesebbnek kell lennie mint amennyire a nő szép relatívan, több pénzt kell keresnie, több energiát kell belefektetnie egy kapcsolatba a férfinak mint a nőnek? A mai világban ez lett a tendencia, hogy a nők a hiánytermékek akikért a férfiaknak versengeniük kell mint külsőre mind egzisztenciálisan mind abban, hogy mennyi minden más egyebet tudna neki nyújtani?
2017. márc. 12. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Mindig is többet kellett.
2017. márc. 12. 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Ez a kérdés, ha jól sejtem az egyik válaszadó én válaszomra adott válasza által született. (De szép mondat...) Engem is érdekelne, nem akartam már rákérdezni a másik kérdésnél, hogy miért írta azt, hogy többnek kell lennünk a nőknél...
2017. márc. 12. 17:38
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Nem.

Alapból ott lett az egész elbaszarintva, hogy még régebben csak a nők kinézete felé volt elvárás. Pl. a ronda, csüngő hasú anyuka is leborotválja a lábát, mert ez az elvárt.

A női magazinok tele vannak azzal, hogy mennyire szarul nézel ki, fogynod kell, használnod kell ilyen krémeket, olyan ruhákat. A férfiak meg azt vallják, hogy fogadják el őket olyannak, amilyenek.

Pl annyira elfogadott, hogy a nők soványak, hogy aki a dagadtakra bukik, az fétis. Viszont van olyan nő, aki a szőrös mellkast szereti és van olyan, aki a csupaszt. Itt egyik sem fétis, mindkettő normális, mert a pasikat nem szégyenítették meg, hogy szedjék le a fanszőrzetnek kinéző pamacsot.

2017. márc. 12. 17:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Röviden mondva igaz, akár ha a "piaci" viszonyokat is nézzük, na meg alapból a női hipergámia is olyan, hogy náluknál magasabb értékű(nek látszó) férfit akarnak maguk mellé. de maga ez az érték relatív, vagy sok mindentől függ, hogy mitől lesz egy férfi értékes, vagy egy nagydumás, laza, népszerű, vezéregyéniség srácnak simán lehet nálánál szebb nője akkor is, ha maga nem néz ki a legjobban. Mondjuk az energiabefektetéses rész az a férfiak nagy részére igaz, azt a néhány férfit kivéve, akiért bomlanak a nők maguktól is.
2017. márc. 12. 17:39
 5/9 A legrosszabb ***** válasza:
27%
Egyértelműen többet kell nyújtania.
2017. márc. 12. 17:51
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Sorold fel.
2017. márc. 12. 18:04
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

Az elején szerintem igen. Mondjuk egy két lánynál észre is vettem ezt, hogy azért, mert külsőre tetszettek, és próbálkoztam náluk, azt hitték, hogy ők mindent megtettek a párkapcsolatért. Nem. Persze, el tud bűvölni egy szép pofi, meg egy csinos test, de azért komoly kapcsolathoz elég kevés. Én "hajlandó" vagyok teperni, mármint meghódítani a lányt, de csak akkor, ha ő is igyekszik. Ha csak játssza a jégkirálynőt, akkor kuka.

A komoly kapcsolatról ne is beszéljünk, mármint miután kialakult, hogy járunk, ha a nő nem tesz semmit érte, akkor szintén kuka. :D

2017. márc. 12. 18:09
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

Egyoldalú általánosítás nice try, mivel ez fordítva is így van. Ugyanúgy kizárják a nők is a kövéret, az alacsonyt, a furcsát és a csórót stb. ahogy a férfiak is a nők közül az ilyeneket. Nincs különbség.

De ez még így is csak a nagy többségre vonatkozik.

2017. márc. 12. 18:16
 9/9 anonim ***** válasza:

amit vázolsz az a létező legrosszabb keret.

pont fordított,mint a normális.

2017. márc. 12. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!