Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon a férfiak tényleg ennyire vakok arra, hogy milyenek a nők a való világban?
Lássuk be, hogy a GYK nem a sikeres, boldog párkapcsolatban élő emberek fóruma, nem ad hű tükröt az emberiségről.
Ide az ír, akinek valami baja van. Vagy mással, vagy magával. Leggyakrabban mással, mert nincs tisztában se magával, se mással. Gyermek, vagy gyermeki lelkületű felnőtt.
Azért válaszolunk nekik, hogy segítsünk. Neked is. Szóval: természetesen tudjuk, hogy se a férfiak, se a nők nem sematikusak, és főként nem egyformák, hanem bonyolult lények. És vannak köztük kissé kevésbé bonyolultak is.
Hibája pedig mindnek van.
Csak hogy a való világban több normális nő van az nem oszt/szoroz nekem. Élőben ha leszólítanál utcán egy idegen nőt elküldene téged a sóhivatalba.
Bulizni nem szeretek. Nekem az internet az egyetlen ahol keresni tudok szerintem. És itt az aktív tényleg a selejt.
De itt csak két lehetőség van, vagy turkálsz a selejt között hátha találsz egy értelmeset, mert van rá egy pici esély. Vagy foglalkozol mással és egyedül mennek el az évek feletted.
Nem azt állítja senki, hogy minden nő ilyen. Viszont vannak ilyenek is, és igen, főleg az egyedülállóak között.
Csak egy példa: Elmész a piacra almát venni, ha korán érkezel, akkor válogathatsz a legszebbek közül, ha viszont zárás előtt, akkor nagy eséllyel a hibásak maradnak. Így ha az elején mentél, akkor azt fogod mondani, hogy "de szép almák vannak itt", ha a végén, akkor viszont "a nagy része kicsi, éretlen, ütődött volt".
Kedves kérdező,
te a GYK-re kérdeztél, #3 pedig nem arról beszél. Az internet hatalmas, van rajta bőséggel olyan - nem ismerkedős - fórum is ahol értékes emberek ismerhetik meg egymást.
Számomra beszédes az egy szavas viszontválasza.
Nem,egyáltalán nem. Ez a valóság sajnos manapság 1-2 kivételtől eltekintve,de nyilván a saját lánytestvéremmel,meg anyukámmal nem fogok összejönni...
Rajtuk kívül viszont kizárólag unott pofákat kapok,meg 2 szavas válaszokat,és le is ráznak hamar.
Pedig egyáltalán nem a felszínes csajok érdekelnek,dehogyis. Azok menjenek csak ahova akarnak.
De az összes nőnek az számít,hogy jóképűnek szüless,legyenek nagy izmaid,és ennyi.
Én soha nem találkoztam még kivétellel,természetesen ha lett volna ilyen,akkor már valószínűleg nem itt lennék...
de esélyt nem kaptam soha egyetlen nőtől sem...
25/F
Azt kihagytad, hogy ha épp te egy normális, ( kedves, nemtúlronda, nemkövér, nembuta ) lány vagy, akkor csak úgy válogathatsz a hapsik közül.
- ha azt mondod, ez nincs így, akkor nyilván egy kis h.lye k.va vagy, aki a gazdagmacsó, hiperszexi férfira vágysz és a többit le se sz.rod. :D
Sok férfi sajnos azt nem érti meg, hogy ahogy ők viszonyulnak a világhoz, nőkhöz, na, kb. ugyanezt kapják vissza.
Metakommunikáció és testbeszéd alapján azért mi, nők tudat alatt nagyon gyorsan levágjuk, ha egy hapsi épp ön- vagy nőgyűlölő.
Nyilván, gonosz némberek vagyunk, mert nem adjuk magunkat "alanyi jogon" minden férfinak. (se szépnek, se csúnyának, se gazdagnak, se szegénynek...)
A #8-ast felpontoztam már ugyan, de szeretném itt is kifejezni, hogy mennyire tökéletesen leírta az itteni férfiak helyzetét, az enyémet is.
Nem magunktól találjuk ki azt, hogy a nőknek csak a külső számít, mint ahogyan azt sem, hogy kb. mindenki foglalt az extrém csúnyákon, a karrieristákon és a majdnem-hivatásosoktól eltekintve.
MINDEN (nem viccelek és nem túlzok, az összes) nő ismerősöm foglalt, így társkeresőn próbálkozok. Na most ahány nőre ráírtam, annyi nem méltatott válaszra se, igen nagy eséllyel a külsőm miatt. Itt jegyezném meg, hogy természetesen nem a legszebbekre írtam, hanem a zárkózott szürke kisegerekre - azokra, akik az én női megfelelőim. Egyetlen személytől kaptam eddig választ, és vajon mi volt az? Íííígy van, a citált válaszadó által is említett kétszavas produkció, olyan igazi passzív állásinterjúra hajazott az egész. Extrém introvertált vagyok, nincsen baráti társaságom. "Hát akkor min csodálkozol?", szól a klasszikus, vérlázító kérdés (ami ugye azt sugallja, hogy az introvertált férfi az nem is férfi, hanem génhulladék). Nos, egyetlen igazi barátom dettó ugyanolyan, mint én, és mindig volt nője. Kitaláljátok, mi kettőnk közt a különbség? Megsúgom, nem a belsőnkben kell keresni az eltérést. ;) Úgyhogy ez nem jelent semmit, erre sem lehet fogni a sikertelenségemet. Diplomás vagyok, a helyesírásom tökéletes, szerintem teljesen jó benyomást keltek írásban. Tehát mi marad? Eltaláltátok. A külsőm.
Természetesen ha te jóképű férfi vagy (nem derül ki a nemed a kérdésedből), akkor neked ezek nem tűnnek fel. Te például ezt nem tudod elképzelni. Én meg azt nem tudom elképzelni, hogy milyen érzés lehet a szerelmed kezét megfogni, szeretkezni, elmenni kettesben randizni, de ettől még nem kérdőjelezem meg ezeknek a cselekvéseknek a létezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!