Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha társkereső oldalon csak annyit írnék magamról, hogy szoftverfejlesztő mérnök, akkor elképzelhető hogy fog írni pár lány?
Mielőtt regisztrálnék az oldalra, körbe szoktam nézni rajta.
Sok oldalon van erre lehetőség.
megnézem a férfi és női keresőket.
Sokan sokféleképpen csinálják ezt az ismerkedést.
Van aki regényt ír magáról ezt is várja el, válaszként.
Van aki sok képet rak ki.
Van aki meg semmit sem ír, csak egy képe van kinn.
Én arra gondoltam, hogy kirakok egy képet, ahol az irodában vagyok, és kiírom hogy szoftverfejlesztő mérnök.
Előfordulhat hogy fognak rám írni?
vagy én írja rá lányokra, és várjam meg, hogy visszaírnak-e?
Én is szoftverfejlesztő mérnök vagyok,
(gyengébbek kedvéért nem egészen ugyanaz, mint a sima programozó, mint ahogy már valaki felvetette itt), de ha ezt a fényképeden tolnád az arcomba, akkor rettentő visszataszítónak találnám.
Ha van olyan rovat, hogy végzettség vagy foglalkozás, akkor írd be oda, bőven elég lesz.
Irodás fotó meg nem kell, mert nem munkatársat keresel, hanem társat. Inkább a szabadidődről áruljon el valamit a kép.
Üdv. kolléga :))
Inkább kicsit színezd ki.
"Olyan egyedi fejlesztésű rendszereket fejlesztel ami ....,hogy bizonyos dolgokat meg tudj csinálni".
Esetleg kiemelheted még,hogy vezető fejlesztő mérnök vagy,segíted az ifjú titánok munkáját és betanítását.
A lényeg,hogy legyen azigen érzése,plusz remélem nem vagy tipikus kocka.Tehát nem az a kockás inges,semmilye hajú elhízott vagy nyikaj? :)
Fontos legyen mellette megfelelő kommunikációd,dumáld le a bugyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!