Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető hogy egy 33 éves férfinak a külseje miatt nem volt még barátnője soha?
Interneten ismerkedek egy csodás pasival, teljesen oda vagyok érte, nagyon jó vele beszélgetni, én úgy érzem már szerelmes lettem belé, ezt be is vallottam neki.
Viszont képet még ne küldött, mer azt mondta nagyon csúnya és vakrandit szeretne. Viszont emiatt nem volt még barátnője, amit nem akarok elhinni, hogy egy ilyen szuper gondolkodású stílusú humoros pasinak nem volt még senkije.
Most jön az, hogy
1.Találkoztok
2.“Pfuj de rusnya“
3.Körülményre vagy random dologra fogod hogy miert is nem olyan jo meg csodas...
Ez a "benső", egy itteni törzsgyökeres gyk-s kifejezése.
Legközelebb hihetőbbet, pls!
Most találtam meg a követett kérdéseim közt ezt. Követni azokat a kamuszagú kérdéseket szoktam, amik fals reménysugárként jelennek meg az előnytelen kinézetű férfiaknak.
Szóval: fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!