Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon célszerű lenne kiírni hogy nincs kocsim, se lakásom, minimálbérből élek, és ez alapján tudnának írni a lányok, ha akarnak?
Én már beletörődtem, hogy ilyen életem lesz.Hiába vagyok jóképű, sportos testalkatú, amivel szórakozóhelyeken jól tudok csajozni(néha még egyéjszakás kaland is összejön), de komolyabban akarok ismerkedni, mindig előjön, hogy jééé, te minimálbérből élsz, akkor mit is akarsz?
A többit nem írom inkább.
Szóval a társkereső oldalon érdemes lenne kiírnom a "magamról" részben, se kocsi, se lakás, minimálbéres fizetés.
Így tudna dönteni a lány, aki írni akarna, és nem kellene fölösleges köröket futni.
ne írd ki.
ha megismersz valakit komolyabban, és nem csak szexre kell neked, meg te sem neki, akkor ha előjössz ezzel, nem hiszem, hogy egyből elfut, csak mert nem vállalkozol össze havi fél misit.
Aki önmagadért szeret, annak ez nem fog számítani.
nézd, nekem van kocsim (30 éves XD), nettó 150 et keresek, saját albérletben lakom. Nem nagy dolgok, sőt pesti viszonylatban semmi, de itt egy kisvárosban még ez is "jobbnak" számít mint az átlag.
A csajokat szted érdekli, hogy külön élek stb? deeehhhh...nemfoglalkoznak vele.
Az érdekelné őket, ha saját házam lenne, meg egy audi q5 a garázsba, meg egy rakat lóvé.
De ez nem én vagyok, megtehetném hogy felvágok ilyen képekkel társkeresőn stb, de értelme mi volna?
Ha komolyan gondolod a netes dolgokat, magadat add, a pozitív tulajdonságaidra hívd fel a figyelmet, és ne arra h anyámmal lakok, és havi 80 ból élek, viszont ne hazudj magadról.
Az a baj a diszkóval(kisváros és környéke), hogy többségében ugyanazok járnak szinte, ha sűrűn mész, úgy fél év alatt szinte majdnem mindenkit látsz, és arcról felismered őket.
Olyan ez is mint egy kis közösség, a végén már azt is tudod pletyka szintén, hogy ez a csaj ezzel a csávóval van, ezt a pasit most dobták, meg hasonlók.
Ezért akarok társkeresőzni, de ahogy látom, tényleg nem az én világom lesz.
Élőben kicsit könnyebb csajozni, ott soha nincs ilyen problémám.
"Én már beletörődtem, hogy ilyen életem lesz"
Na ez a nagyobb gond.
Még ezt is írd be az adatlapodra, és akkor tuti lesz a siker.
A normális nők tudják, hogy Magyarország nagy százaléka minimálbérből és abból mire futja.
Valahogy nektek ez rögeszmétek lett, agymosás ajánlott.
Szertintem nem lenne jó ötlet. Ha én ilyet látnék, akkor mennék is tovább, nem érdekelne az illető. Nem azért mert anyagias lennék, ez csak olyan érzést kelt, hogy nem törődök semmivel, semmi sem érdekel, írjon aki akar.
Hozzáteszem, hogy amikor összejöttem a párommal, akkor neki se volt autója, se lakása és minimálbérből élt. De ha ez az első dolog, amit egy vadidegen orrára kötsz, az nem vet túl jó fényt rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!