Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem érzitek kellemetlennek a társkereső oldalakra való regisztrációt?
Nem, ezt nem, csak az a kellemetlen ha kiszúrja valamelyik közeli ismerős és nekiáll piszkálni, vagy sajnálgatni (vagy rosszabb esetben okoskodni, hogy bezzeg neki nem volt szüksége ilyenre). Nagyon kínos, ha ez a téma egy családi eseményen, ráadásul váratlanul. Én átéltem és egyáltalán nem volt kellemes. Ráadásul nem is értem el a regisztrációval semmit, szóval, csak megaláztam magam (nincs új a nap alatt).
Új emberekkel nem tudom én sem, hogy hogyan kellene jóban lenni, minden "új" ismerősöm olyan semleges. Elbeszélgetünk, de semmi több. Utólag nem hiányoznak, sőt van akinél örülök, hogy nem kell beszélnem vele többé.
Bennünk lehet a hiba.
A könyvtárak többsége sajnos nagyon elhagyatott (rutinos könyvtárbajáróként tudom, itt a városban ott tartunk, hogy mikor 2 hetet visszavinni a könyvet, összesen 20 forintra büntettek meg, mert így is alig jár valaki, ráadásul a könyvátrosnő anyám régi iskolatársa és sokszor beszélgetnek és sokszor panaszkodik, hogy alig jár valaki)
*két hetet késtem visszavinni
(Elnézést a hibáért)
Nekem volt kitöltetlen adatlapos profilom két társkereső oldalon. Tudod, csak körülnézni, hogy mégis milyen helyre regisztrálnám be magam. A reakcióm kiábrándulás felsőfokon, pár óra nézegetés után. Instant törlés...
Egy év múlva felregusztráltam magam egy másuk oldalra normálisan kitöltött adatlappal. Itt szintén azt éreztem, hogy senki a nyomában sincs annak, akire szükségem lenne.
Nem ajánlom senkinek a társkereső oldalakat. Időpazarlás.
Nagy gondossággal összeválogatott buta, egyszerű, semmilyen, csúnya emberek mix minden mennyiségben. Talán elcsíphetsz egy értelmes embert , aki épp akkor regisztrált, és még nem törölte magát...de erre sincs sok esély, mivel az összes funkció fizetős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!