Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon célszerű lenne kiírni hogy nincs kocsim, se lakásom, minimálbérből élek, és ez alapján tudnának írni a lányok, ha akarnak?
Én már beletörődtem, hogy ilyen életem lesz.Hiába vagyok jóképű, sportos testalkatú, amivel szórakozóhelyeken jól tudok csajozni(néha még egyéjszakás kaland is összejön), de komolyabban akarok ismerkedni, mindig előjön, hogy jééé, te minimálbérből élsz, akkor mit is akarsz?
A többit nem írom inkább.
Szóval a társkereső oldalon érdemes lenne kiírnom a "magamról" részben, se kocsi, se lakás, minimálbéres fizetés.
Így tudna dönteni a lány, aki írni akarna, és nem kellene fölösleges köröket futni.
Látszik nem voltal meg társkeresőn, bár attól is függ milyen korosztály vagy. Jol fizető állásom van, kocsim egyenlőre nincs de nem azert mert nem telne ra, lassan veszek sajat lakást is. Ennek ellenére senki nem irt, s alig kaptam választ. Szoval nem ezen fog múlni.
30 fölött mar esélyesebb, hogy kapsz választ, de akkor se írd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!