Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak a társkeresőkön vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a társkeresőkön vannak ilyen nők vagy az életben is ez jellemző?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi van az életben mert csak neten ismerkedek.

Azt tapasztalom hogy a nők sikerorientáltak, érzelem mentesek, közönyösek.

Nem érdeklődnek, csak várják hogy én kérdezzek. Közgazdász vagy valamilyen gazdasággal foglalkoznak, egyedül élnek, pénz és siker orientáltak.

Hol vannak a kedves érzelmes empatikus érdeklődő aranyos nők?

Élében azért vannak ilyen nők, mert interneten csak ilyen nőkkel találkozok.

2017. márc. 12. 16:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Neked volt bajod azzal, hogy a nők érzelemmentesek. Gondoltam azért, mert te érzelmes vagy. Engem nem zavart volna az egész, ha nem az empátia mellett kardoskodsz, aztán csak a pénzről kérdezel.
2017. márc. 12. 17:41
 22/26 anonim ***** válasza:
A pénzről csak azért kérdeztem, mert nyilván férfiként nem akarok örökké minimálbérből élni, és gondoltam érdeklődök, hol lehet jobban keresni.
2017. márc. 12. 17:42
 23/26 anonim ***** válasza:

Senki nem akar minimálbérből élni, ez nemtől független. De kicsiben gondolkozol.

Nem a 3 millió forint a gazdagság. Alapból nem gazdag, aki forintban méri a vagyonát.

2017. márc. 12. 17:45
 24/26 anonim ***** válasza:
52%
Valaha érzelmi kapcsolatot kerestem neten, érdeklődő, kedves voltam.Ezt el kellett felejtenem, tekintve a rengeteg álló farkú nős, Párkapcsolat mellett kereső emberkéket.A csak kizárólag szexkapcsolatot kereső szingli embereket már megse említem.Manapság már nem veszem komolyan az egész társkeresőzdit, nincs miért.Ahhoz, hogy a nők jó része érzéketlenné vált, ahhoz kellettek a fentebb részletezett férfi társaitok.És nem, nem volt mind jóképű pasi, mielött ezzel jönnétek.
2017. márc. 12. 18:08
 25/26 anonim ***** válasza:
49%
Sajnos sokan a valóságban is ilyenek, tapasztaltam. Nincs már túl sok vénuszi vonásokkal rendelkező bájos, kifinomult, kedves nő. Ennek az az oka, hogy sokáig el voltak nyomva a nők és a 20. században, főleg amikor jött a 2. vh, akkor eleve sok férfi meghalt, lelépett és nekik kellett úgymond "férfivá" válni otthon, viselni a nadrágot. Ebben az időszakban rakás olyan gyermek született, akiknél már nem volt jelen az apa, így az anya volt egyben az apa is. Na most felnőttek ezek a gyerekek, ők is ilyenek lettek (nők) és persze ezt a tudatállapotot adják tovább és tovább generációról generációra. Metszed?
2017. márc. 12. 19:02
 26/26 Ignis Subdialis ***** válasza:

Hát, változatos igények tudnak felmerülni, néha teljesen ellentétes dolgokról panaszkodnak itt az emberek:

- miért anyagias a nő

- miért nem anyagias a nő

- miért nincs jól fizető állása a nőnek

- hogy merészel a nő jobban keresni

- miért nem érzelmes a nő

- miért annyira érzelmes a nő

Ha ez mind igaz, akkor inkább arról lehet szó, hogy az adott szemlélő a saját érzékenysége és beállítottsága szerint mást és mást lát meg a halmazból, mely eléggé vegyesnek látszik, ha mindenki talál benne példát...!

Egyébként sok nő ösztönös párkeresési módjának az internet nem megfelelő fórum szerintem, élőben a nő öntudatlanul figyelheti, mérlegeli a pasas érzelmi életét, érzékenységét, empátiáját, segítőkészségét, problémamegoldó képességét, védelmező képességét és csak ezután - tudatosan mérlegelheti az anyagi helyzetét, társadalmi állapotát. Az első ösztönös, tudattalan, a második már tanult dolog. Lehet, hogy a nő ezt máshogy magyarázza magának, de a háttérben egy biológiai ösztön van: meg kell állapítania, hogy ha a férfival gyermeket vállalnak és így ő egy kissé kiszolgáltatott helyzetbe kerül a gyerekkel együtt, akkor a férfi eléggé férfi-e a talpán, lehet-e rá számítani, vagy csak egyszerűen mennyire támogató a nő számára. Ez egy passzív szerep az ismerkedés során, vagyis a nő passzívan és öntudatlanul figyeli a hétköznapi dolgokat, a közös eseményeket.

Ezzel szemben az interneten erre egyáltalán nincs lehetőség, s mivel ezek a szempontok öntudatlanok, meg sem lehet őket fogalmazni "kérdésként", de ha meg is lehetne, nem hiteles a "válasz" hiszen az csak azt mutatja, hogy a másik mit gondol magáról, ennél azonban sokkal biztosabb információ, hogy a valóságban hogyan viselkedik.

Így az internet ebből a szempontból béna, a legtöbb nő rajta passzív, hiszen alapvetően a férfi társkereső módszere aktív, a nőé passzív, s elég nehéz egy öntudatlan dolgot az ellenkezőjére változtatni pusztán a körülmények megváltozása miatt. Így nem jönnek létre azok a szituációk, amiben megfigyelési lehetősége lenne a két félnek.

Viszont ha ezt tudjuk, akkor lehet indítványozni olyan dolgokat, amikben a nő is aktívan részt tud venni, pl. ha van kedved levelezni, akkor játsszuk azt, hogy én írok egy kérdést aztán te írsz egy kérdést, amire minimum 5 szóban kell válaszolni. Vagy minden levélben küldjetek egymásnak egy számot. Mármint zenét. Vagy egy idézetet. Stb - és így csak belendül a társalgás. A nőknek sokat jelent hogy ne legyél a hatszázezredik fantáziátlan valaki, hanem dobj be valami inspiráló egyedibb dolgot és adj magadból magadtól is.

2017. márc. 30. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!