Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a jellemző a társkeresőkön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a jellemző a társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Nincs rá szükségem, meg nem is hiszek benne, de regisztráltam egy társkereső oldalon, kíváncsi voltam, hogy kik vannak fenn, és vajon összejöhetne-e valami (valaki)....

Nem vagyok egy brad pitt, de elég helyes pasi vagyok (nem nagyképűségből, de többektől hallottam már ezt).

Elkezdtem levelezni egy nekem tetsző csajjal, talán nem volt sem pasi, sem k-rva. Küldtem neki fényképet -- utána visszaírt, hogy nem "fogott meg semmi benned" - magyarul nem vagyok az esete.

Minden csaj ezt csinálja, vagy csak én fogtam ki ilyet? Az a lány, aki társkeresőn keresi a párját, nem hiszem, hogy olyan nagyon válogathatna és a brad pitt-szerű pasik leveleire várhatna. Jól nézek ki, egy találkozót igazán megejthettünk volna. Kicsit felhúztam magam: mégis mit gondolt, hogy egy társkeresőn talál majd egy olyan pasit, aki a legsármosabb a világon, pénze van, intelligens, és az 1. éjszaka után nem fogja kidobni? Érthetetlen....

Ez a jellemző a többi társkeresőn is?

2013. jan. 24. 12:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A lányok nagyon válogatósak lettek az utóbbi időkben, de mivel naponta 10 pasi ír rájuk megtehetik, hogy válogatnak.
2013. jan. 24. 12:18
 2/11 The Other ***** válasza:

Sose voltam társkeresőn, viszont az kikívánkozik, hogy egy ember alapján nem szabad ilyen nagy, komplex dolgokat megítélni. Ha például Facebookon megtalál valakit egy paraszt, akkor nem a FB a hibás, és korántsem csak parasztok vannak fent.

Amúgy én nem hiszek a társkeresőkben, szóval ne 100%-ban erre alapozz, hogy "klikk és van csajom".

2013. jan. 24. 12:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött be társkereső, pedig többször próbálkoztam, mindig csalódás volt. De lehet, hogy én vonzottam be. bár én lány vagyok, de azért találkoznék valakivel, ha az írásai alapján szimpatikus de külsőre azért nem jön be. Szerintem vannak fent helyes lányok is. Egyik barátnőm is helyes és társkeresőn talált párt. Egyszerűen azért mert nem tudott hol ismerkedni, nem azért mert csúnya volt. Szóval vannak fent csinos lányok is. Gondolom, te is azért választottad a társkeresőt, mert neked sincs hol ismerkedni, tehát maradt a net...
2013. jan. 24. 12:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem bejöttek a társkeresők, sok kapcsolatom volt onnan. Viszont egy kép nem adja vissza az ember személyiségét. Rájöttem, hogy sokkal több sikerem van, ha minél előbb "kiharcolok" egy személyes találkozót, képcserélgetés helyett :-P
2013. jan. 24. 12:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Szóval akkor hogy csináljam?
2013. jan. 24. 13:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Jól! :-P
2013. jan. 24. 14:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen olyan képet küldj amin mosolyogsz, mert a mosolygó ember szimpatikusabb, még ha nem is olyan jóképű..
2013. jan. 24. 15:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Kicsit paradox... Nincs rá szükséged, meg nem társkeresőzöl, de írogatsz random lányoknak, meg kiakadsz a társkeresőn...

Valljuk be, lehetnek nálad problémák...

2013. jan. 24. 18:41
 9/11 anonim ***** válasza:

"Az a lány, aki társkeresőn keresi a párját, nem hiszem, hogy olyan nagyon válogathatna és a brad pitt-szerű pasik leveleire várhatna."

Ez egy nagyon súlyos kijelentés, arról még nem halottál, hogy valaki olyan körülmények között él, ahol semmi esélye az ismerkedésre? Te magad is a neten keresel akkor ezek szerint te sem válogathatsz?

2013. jan. 25. 20:30
 10/11 A kérdező kommentje:
Most nem keresgélek, leköt az egyetem. Kíváncsiságból regisztráltam.
2013. jan. 25. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!