Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a jellemző a társkeresőkön?
Nincs rá szükségem, meg nem is hiszek benne, de regisztráltam egy társkereső oldalon, kíváncsi voltam, hogy kik vannak fenn, és vajon összejöhetne-e valami (valaki)....
Nem vagyok egy brad pitt, de elég helyes pasi vagyok (nem nagyképűségből, de többektől hallottam már ezt).
Elkezdtem levelezni egy nekem tetsző csajjal, talán nem volt sem pasi, sem k-rva. Küldtem neki fényképet -- utána visszaírt, hogy nem "fogott meg semmi benned" - magyarul nem vagyok az esete.
Minden csaj ezt csinálja, vagy csak én fogtam ki ilyet? Az a lány, aki társkeresőn keresi a párját, nem hiszem, hogy olyan nagyon válogathatna és a brad pitt-szerű pasik leveleire várhatna. Jól nézek ki, egy találkozót igazán megejthettünk volna. Kicsit felhúztam magam: mégis mit gondolt, hogy egy társkeresőn talál majd egy olyan pasit, aki a legsármosabb a világon, pénze van, intelligens, és az 1. éjszaka után nem fogja kidobni? Érthetetlen....
Ez a jellemző a többi társkeresőn is?
Sose voltam társkeresőn, viszont az kikívánkozik, hogy egy ember alapján nem szabad ilyen nagy, komplex dolgokat megítélni. Ha például Facebookon megtalál valakit egy paraszt, akkor nem a FB a hibás, és korántsem csak parasztok vannak fent.
Amúgy én nem hiszek a társkeresőkben, szóval ne 100%-ban erre alapozz, hogy "klikk és van csajom".
Kicsit paradox... Nincs rá szükséged, meg nem társkeresőzöl, de írogatsz random lányoknak, meg kiakadsz a társkeresőn...
Valljuk be, lehetnek nálad problémák...
"Az a lány, aki társkeresőn keresi a párját, nem hiszem, hogy olyan nagyon válogathatna és a brad pitt-szerű pasik leveleire várhatna."
Ez egy nagyon súlyos kijelentés, arról még nem halottál, hogy valaki olyan körülmények között él, ahol semmi esélye az ismerkedésre? Te magad is a neten keresel akkor ezek szerint te sem válogathatsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!