Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet az, hogy társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy társkeresőkön rengeteg világbajnok jó nő van?

Figyelt kérdés
Hogy lehet az, hogy társkeresőkön rengeteg világbajnok jó nő van?
2012. okt. 13. 00:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azért van, hogy tudjatok a külső alapján válogatni, mint egy bolti terméket...
2012. okt. 13. 00:46
 2/12 Fülünyúl ***** válasza:
93%
Nem társat keresni járnak oda - akármit is írnak az adatlapjukra. Többnyire exhibicionizmusból, sok képpel, megmutatni magukat minél több embernek, és minél több bókot, epekedő, dicsérő levelet begyűjteni. Ezzel kielégül a kis lelkük, még tovább nő az amúgy sem kicsi önbizalmuk, sőt, átfordul számos esetben önelégültségbe. Közben elégedetten vigyorognak a sok kis pondró férfin, akik próbálkoznak mindenféleképpen a kegyeikbe férkőzni.
2012. okt. 13. 00:46
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom sajnálni a pasikat, szánalom, hogy csorgatják a nyálukat és fénykép alapján választanak párt.Nem a nők a bűnösek.
2012. okt. 13. 00:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Attól még hogy jól néz ki valaki és sokaknak bejön, neki nem biztos, hogy bejönnek a környezetében lévő srácok.
2012. okt. 13. 00:51
 5/12 anonim ***** válasza:
v örülnek h bejönnek meg dicséred öket v k.ur.vák és van az 1% aki normális ott:D de ök sztem nem raknak fel képet se...
2012. okt. 13. 00:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Én se írhattam volna jobban a 2. válaszolónál.
2012. okt. 13. 00:52
 7/12 anonim ***** válasza:

00:46 <- a szívemből beszélsz!

Én is belefutottam egy pár ilyenbe!

Lazán visszaírta, hogy nem azért van fent a társ keresőn hogy ismerkedjen, csak kíváncsi arra, hogy mennyire kelendő lenne...

2012. okt. 13. 00:54
 8/12 A kérdező kommentje:

hát a csajok és pasikon vannak persze olyanok, akik csak szétnéznek, nem keresnek partnert.

Akiknek van kapcsolatuk, azok vagy nem kapnak semmit a párjuktól és ott akarják begyűjteni, vagypedig kígyók...

de azért vannak "szabadok". Tehát zömében nem arról szólnak a társkeresők, hogy utolsó mentsvár, mert ronda vagyok...

2012. okt. 13. 00:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát a "csajok és pasikon" vannak persze olyanok...

Ott vannak csak igazán az olyanok!

Az nem is társkereső, hanem egy népszerűség hirdető, mert ott még a gazdi a kutyáját is profilozza, hogy kinek tetszik!

Szerintem az a legalja a társkeresőknek!

2012. okt. 13. 01:10
 10/12 anonim ***** válasza:

#2-nak tökéletesen igaza van! A legtöbb csaj tényleg csak növelni szeretné az az amúgy se kicsi egóját. Megmutatja a barátnőinek, hogy őt mennyi pasi szeretné megkapni, és közben kiröhögik őket szépen... ezért nem kapnak sose választ a pasik. Ne ilyen "világbajnok" nőnek írjanak a férfiak, ha komoly kapcsolatot szeretnének.

Én is nő vagyok, de szerencsére nem ebből a fajtából, de vannak ilyen ismerőseim, és voltam társkeresőn is úgyhogy tudom mi folyik a háttérben. Nem tartom szép dolognak egy cseppet sem.

2012. okt. 13. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!