Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy társkeresőkön rengeteg világbajnok jó nő van?
00:46 <- a szívemből beszélsz!
Én is belefutottam egy pár ilyenbe!
Lazán visszaírta, hogy nem azért van fent a társ keresőn hogy ismerkedjen, csak kíváncsi arra, hogy mennyire kelendő lenne...
hát a csajok és pasikon vannak persze olyanok, akik csak szétnéznek, nem keresnek partnert.
Akiknek van kapcsolatuk, azok vagy nem kapnak semmit a párjuktól és ott akarják begyűjteni, vagypedig kígyók...
de azért vannak "szabadok". Tehát zömében nem arról szólnak a társkeresők, hogy utolsó mentsvár, mert ronda vagyok...
Hát a "csajok és pasikon" vannak persze olyanok...
Ott vannak csak igazán az olyanok!
Az nem is társkereső, hanem egy népszerűség hirdető, mert ott még a gazdi a kutyáját is profilozza, hogy kinek tetszik!
Szerintem az a legalja a társkeresőknek!
#2-nak tökéletesen igaza van! A legtöbb csaj tényleg csak növelni szeretné az az amúgy se kicsi egóját. Megmutatja a barátnőinek, hogy őt mennyi pasi szeretné megkapni, és közben kiröhögik őket szépen... ezért nem kapnak sose választ a pasik. Ne ilyen "világbajnok" nőnek írjanak a férfiak, ha komoly kapcsolatot szeretnének.
Én is nő vagyok, de szerencsére nem ebből a fajtából, de vannak ilyen ismerőseim, és voltam társkeresőn is úgyhogy tudom mi folyik a háttérben. Nem tartom szép dolognak egy cseppet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!