Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A, , nincs veled baj külsőre", nem ér semmit sem a gyks lányok szájából? Társkeresőkön tényleg nagyon nehéz a pártalálás a nem vonzó külsejű pasiknak?
sajnos a netes társkeresőn elsőre igenis a kép számít. De ez telejsen érthető. Neked lehet tényleg nem ott kéne próbálkozni hanme az életben és ha a belsőd megtetszik egy lánynak akkor a külső máris nem számít annyira. Természetesen ne rt ha fent vagy ezeken az oldalakon és a neked tetsző lányoknak küldesz levelet. vesztenivalód nincs és hátha az 52.kel lesz valami. Sosem lehet tudni. Az esélyt meg kell adni.
A másik hogy azért ne a legjobb nőknek írj ha Te nem vagy anyira előnyös külsejű, sok pasinak csak a bomba nők jönnek be az átlagos külsejű lányok nem érdeklik. Az pedig eljesen normális hogy a bomba nő jó pasit keres. Viszont az átlagos lányoknak jók az átlagos fiúk. 28/N
En alapbol nem vagyok szerintem egy rossz pasi!
Az elmlitett oldalon ket honapig voltam fent, s kaptam 3 love-ot.
Ehhez kepest barhova elmegyek szorakozni, valogathatok a lanyokbol. A mostni paromat meg minden fenykep nelkul ismertem meg a Gyik-en.
Amugy egyszerubb a stilusodon valtoztatni, mint a mai lanyok izlesen. Sport, oltozkdes, frizura, onbizalom, ha ezekbol van akkor nem olyan nagy dolog csajozni. Az egyik haveromnak mar most tobb baratnoje volt mint nekem lesz az eletben. 110 kg, nem tulsagosan jo megjelenesu, de olyan onbizalma van a semmire, hogy orom ranezni. S hidd el o 1 este kap 23 visszautasitast.
Sok Sikert!
Kuldj nekem privat kepet
En kegyetlenul oszinte vagyok es megmondom ha ronda vagy.
Meg hogy mibe kell valtoztatni. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!