Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a társkeresőkön vannak ilyen nők vagy az életben is ez jellemző?
Nem tudom mi van az életben mert csak neten ismerkedek.
Azt tapasztalom hogy a nők sikerorientáltak, érzelem mentesek, közönyösek.
Nem érdeklődnek, csak várják hogy én kérdezzek. Közgazdász vagy valamilyen gazdasággal foglalkoznak, egyedül élnek, pénz és siker orientáltak.
Hol vannak a kedves érzelmes empatikus érdeklődő aranyos nők?
Élében azért vannak ilyen nők, mert interneten csak ilyen nőkkel találkozok.
"Mi számít gazdagnak? Mennyi megtakarítás a bankban?"
Hárommilió forint feletti megtakaritás már nevezhető gazdagnak Magyarországon.
Onnan, hogy dolgoztam, és félretettem. Nem járok szinte sehova, így arra sem költök. 250 ezerből simán sikerült, most vagyok 29, 10 éve dolgozom.
Ezen felül anyukám is meghalt tavaly, úgyhogy 3+ millió plusz az örökség... bárcsak kiirtotta volna a lelkemet a pénz, most nem érezném úgy, hogy szétmarcangolják.
Téged is csak a pénz érdekel, nem az érzelmeim.
Én is minimálbéren kezdtem, és az 10 évvel ezelőtt sokkal kevesebb volt. Senkinek sem fognak csak azért pénzt nyomni a markába, mert elment állást keresni.
Részvétem.
Egyébként azt irtad az előbb, te senkivel nem élnél együtt, akkor miért akarsz te érzelmeket egy névtelen fórumon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!