Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az, hogy internetes társkeresőkön csak a ronda és öreg Nők jelölnek be, élőben meg jobbaknak jövök be?
Élőben észre sem veszed a "ronda és öreg Nők"-et, amúgy ott is startolnának rád ezerrel.
Amúgy pedig a feltöltött képeiden múlik minden.
Ha te inkább az a jó dumás, vicces, okos vagy épp tehetős pasi vagy, aki mondjuk átlag kinézetű akkor nyilván élőben sokkal több sikerélményed lesz, mint egy olyan helyen ahol szinte kizárólag a küllemed dominál.
Én is ezt tapasztaltam.
Ez azért van, mert a jobb kinézetűeknek ezren írnak. Így marad fickó a rusnyábbaknak is.
Akiket az utcán kikerülsz, olyan ronda.
Ez az egész netes társkeresés egy egofényezés, nőknek.
Lehet öreg, 200 kiló, tolószékes, nem számít, startolnak rájuk a kantörpék 10000-rel.
Nekem is a melóhelyemen volt pár csinos csaj, valószínű lehetett volna velük valami kapcsolat, de nem, én hülye regisztráltam társkeresőre, ott összejöttem egy összevisszafogú, randa nővel, avval mentem be a munkahelyemre egyszer, a csajok meg csak néztek, kb, hogy: jobb nem volt?
Ráadásul gondolt egyet, és kidobott, majd összejött a netről egy másik palival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!