Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi bombázó, dekoratív, főleg 30-45 éves nő a netes társkeresőkön?
Év elején regisztráltam a Randivonalra(34F), és nemrég elő is fizettem egy csomagra, tehát a fotókat nagy méretben is látom. Komolyan mondom, a szám tátva maradt: szó szerint rengeteg gyönyörű, csinosabbnál csinosabb nő van fent, tényleg elképesztő. Nagy részük több fotóval is fent van, természetes környezetben fényképezve(pl. udvaron, konyhában), tehát biztos, hogy nem kamuprofilok. És ami a legdurvább: a bemutatkozójuk is sokszor nagyon szimpatikus, pozitív képet mutat. Nem egyszer előfordult, hogy olyan 40 feletti női profilt láttam, hogy majd leestem a székről, olyan dögös volt. Tök komolyan mondom, regisztráljatok, férfitársaim, nézzetek szét, simán megér pár ezer Ft-ot is ez az élmény. Semmiképp sem vagyok amúgy perverz, de a női szépség rabul tud ejteni, ennyi az egész.
Mindezen felbuzdulva regeltem a Badoora is, ott is körülnéztem, és szintén jobbnál jobb nőket láttam. Az arcomra kiült a döbbenet.
Viszont azt is látom, hogy "olvasatlan levelek: 10+", tehát próbálkozókból nincs hiány - pont az a helyzet itt is, mint a való életben, tehát nehéz hozzájuk közel kerülni. De ennek nagy jelentősége nincs, nem feltétlenül erre a típusra bukom, csak ez a jelenség szúrt szemet.
Már oda jutottam, hogy ha az utcán sétálva egy jó nőt meglátok, szinte azonnal arra gondolok, hogy biztos egyedülálló. A netes ismerkedést csak egy lehetőségnek fogom fel, nagy reményeket nem fűzök hozzá, de muszáj volt meglépnem. Lehet, hogy az előfizu is ablakon kidobott pénz lesz, de legalább ismerkedtem ezzel a világgal is.
Ki mit gondol, létezhet ez, hogy ennyi gyönyörűség társ nélkül tengesse a napjait? Mi, pasik, meg sokszor azért nem próbálkozunk náluk, mert biztos foglaltak. A nagy túrót...
attól, mert természetes a kép miért ne lehetne kamu?
24F
Általában arról feltételezem, hogy kamu, aki csak 1 képpel van fent(az is olyan művészi hatású), az adatlapja is hiányos. Ezeket nem tudom komolyan venni - kivéve, ha frissen regisztrált az illető, mert akkor még pótolhatja.
Aki részletesen kitölti a profilját, ír egy hosszú bemutatkozást, és több képet is feltölt, arról az a benyomásom, hogy komoly társkereső. És nagyon sok ilyen van, és tényleg szépek, vonzóak.
Ha az Iq-d nem minuszos és te lennél annak az oldalnak a fejlesztője ,milyen kamu képeket raknál fel? Amiről messziről süt hogy valami agyonhasznált stock fotó, vagy konyhában szobában parkban felvetteket ? Naugye.
Másrészt rengeteg nő csak azért regisztrál hogy felmérje mennyire kapós,és esze ágában sincs válaszolni,csak röhög a sok nyáladzó palin.Esetleg ha egy überszuper gazdag menő vállalkozó ír neki,akkor valamit visszaír. Aztán kiderül hogy az is egy kamu :D
#2:
pont, hogy a cégnek úgy éri meg a kamu profilokat létrehozza, hogy minél csalogatóbb legyen...
kép nélkül "életem párját keresem" felirattal nem ennyire hatásos a kamu profil
Vicces, hogy mindenki ezen a "kamu" témán kattog, mert tényleg létezhetetlen, hogy ennyi szép nő egyedül legyen, igaz?:)
A huszonéveseknél is láttam sok csinos lányt, de sajnos nagyon kiábrándító arányban van jelen a csücsörítős, tükörben fotózkodós attitűd, ami rontja az összképet. Én meg főleg a 30-asokat nézegettem(belekaptam kicsit a 40+-osokba is), mert ők a célcsoport. Ők már többségében tudják, hogy egy sejtelmes nézés is elég a pasiknak, nem kell tekeregni, bájologni a tükör előtt.
Hm, kedvet kaptam én is, hogy kipróbáljam, hányan írnának rám, ha most egyedülálló lennék.
Vajon hány kiskutya csaholná körbe farokcsóválva egy jobb képem.
33n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!