Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi bombázó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi bombázó, dekoratív, főleg 30-45 éves nő a netes társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Év elején regisztráltam a Randivonalra(34F), és nemrég elő is fizettem egy csomagra, tehát a fotókat nagy méretben is látom. Komolyan mondom, a szám tátva maradt: szó szerint rengeteg gyönyörű, csinosabbnál csinosabb nő van fent, tényleg elképesztő. Nagy részük több fotóval is fent van, természetes környezetben fényképezve(pl. udvaron, konyhában), tehát biztos, hogy nem kamuprofilok. És ami a legdurvább: a bemutatkozójuk is sokszor nagyon szimpatikus, pozitív képet mutat. Nem egyszer előfordult, hogy olyan 40 feletti női profilt láttam, hogy majd leestem a székről, olyan dögös volt. Tök komolyan mondom, regisztráljatok, férfitársaim, nézzetek szét, simán megér pár ezer Ft-ot is ez az élmény. Semmiképp sem vagyok amúgy perverz, de a női szépség rabul tud ejteni, ennyi az egész.

Mindezen felbuzdulva regeltem a Badoora is, ott is körülnéztem, és szintén jobbnál jobb nőket láttam. Az arcomra kiült a döbbenet.

Viszont azt is látom, hogy "olvasatlan levelek: 10+", tehát próbálkozókból nincs hiány - pont az a helyzet itt is, mint a való életben, tehát nehéz hozzájuk közel kerülni. De ennek nagy jelentősége nincs, nem feltétlenül erre a típusra bukom, csak ez a jelenség szúrt szemet.

Már oda jutottam, hogy ha az utcán sétálva egy jó nőt meglátok, szinte azonnal arra gondolok, hogy biztos egyedülálló. A netes ismerkedést csak egy lehetőségnek fogom fel, nagy reményeket nem fűzök hozzá, de muszáj volt meglépnem. Lehet, hogy az előfizu is ablakon kidobott pénz lesz, de legalább ismerkedtem ezzel a világgal is.

Ki mit gondol, létezhet ez, hogy ennyi gyönyörűség társ nélkül tengesse a napjait? Mi, pasik, meg sokszor azért nem próbálkozunk náluk, mert biztos foglaltak. A nagy túrót...

2017. márc. 4. 10:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

attól, mert természetes a kép miért ne lehetne kamu?

24F

2017. márc. 4. 10:54
 2/13 A kérdező kommentje:

Általában arról feltételezem, hogy kamu, aki csak 1 képpel van fent(az is olyan művészi hatású), az adatlapja is hiányos. Ezeket nem tudom komolyan venni - kivéve, ha frissen regisztrált az illető, mert akkor még pótolhatja.

Aki részletesen kitölti a profilját, ír egy hosszú bemutatkozást, és több képet is feltölt, arról az a benyomásom, hogy komoly társkereső. És nagyon sok ilyen van, és tényleg szépek, vonzóak.

2017. márc. 4. 11:00
 3/13 anonim ***** válasza:
64%

Ha az Iq-d nem minuszos és te lennél annak az oldalnak a fejlesztője ,milyen kamu képeket raknál fel? Amiről messziről süt hogy valami agyonhasznált stock fotó, vagy konyhában szobában parkban felvetteket ? Naugye.

Másrészt rengeteg nő csak azért regisztrál hogy felmérje mennyire kapós,és esze ágában sincs válaszolni,csak röhög a sok nyáladzó palin.Esetleg ha egy überszuper gazdag menő vállalkozó ír neki,akkor valamit visszaír. Aztán kiderül hogy az is egy kamu :D

2017. márc. 4. 11:04
 4/13 anonim ***** válasza:

#2:

pont, hogy a cégnek úgy éri meg a kamu profilokat létrehozza, hogy minél csalogatóbb legyen...

kép nélkül "életem párját keresem" felirattal nem ennyire hatásos a kamu profil

2017. márc. 4. 11:04
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
Azért, mert amilyen jó nők vannak a férfiak legalább annyira siralmasak. Tapasztalat.
2017. márc. 4. 11:06
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
A bemutatkozások is kb megírhatók egy jó algoritmussal akár,bár kézi munkaerővel sem lenne drága 1-2 ezer egyedi bemutatkozás kreálása. Minden kezdő társkereső oldal kamu profilokkal indít,és ezeket benne is hagyja ,mert máskülönben ki menne egy olyan oldalra ahol 10 ember lézeng az is a fejlesztő családja :D
2017. márc. 4. 11:10
 7/13 A kérdező kommentje:

Vicces, hogy mindenki ezen a "kamu" témán kattog, mert tényleg létezhetetlen, hogy ennyi szép nő egyedül legyen, igaz?:)

A huszonéveseknél is láttam sok csinos lányt, de sajnos nagyon kiábrándító arányban van jelen a csücsörítős, tükörben fotózkodós attitűd, ami rontja az összképet. Én meg főleg a 30-asokat nézegettem(belekaptam kicsit a 40+-osokba is), mert ők a célcsoport. Ők már többségében tudják, hogy egy sejtelmes nézés is elég a pasiknak, nem kell tekeregni, bájologni a tükör előtt.

2017. márc. 4. 11:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Józan paraszti ésszel is rá lehet jönni hogy feltünően "jónő"-nek semmi szüksége hirdetni magát ilyen oldalakon,(hacsak nem hivatásos) hiszen hetente kap élőben is tucat meghívást és van 2-3 stabil udvarlója is.Oké lehet ,azok mind rangján aluliak és ezért felregisztál esetleg,de akkor meg átlagembernek esélye sincs nála. Ha meg van férje,akkor szeretőt meg nem itt keres mert lebukhat.
2017. márc. 4. 11:26
 9/13 anonim ***** válasza:

Hm, kedvet kaptam én is, hogy kipróbáljam, hányan írnának rám, ha most egyedülálló lennék.

Vajon hány kiskutya csaholná körbe farokcsóválva egy jobb képem.

33n

2017. márc. 4. 13:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Mert még ennyi idősen is csak annyi eszük van, hogy a külsejüket hangsúlyozzák. :)
2017. márc. 4. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!