Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi bombázó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi bombázó, dekoratív, főleg 30-45 éves nő a netes társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Év elején regisztráltam a Randivonalra(34F), és nemrég elő is fizettem egy csomagra, tehát a fotókat nagy méretben is látom. Komolyan mondom, a szám tátva maradt: szó szerint rengeteg gyönyörű, csinosabbnál csinosabb nő van fent, tényleg elképesztő. Nagy részük több fotóval is fent van, természetes környezetben fényképezve(pl. udvaron, konyhában), tehát biztos, hogy nem kamuprofilok. És ami a legdurvább: a bemutatkozójuk is sokszor nagyon szimpatikus, pozitív képet mutat. Nem egyszer előfordult, hogy olyan 40 feletti női profilt láttam, hogy majd leestem a székről, olyan dögös volt. Tök komolyan mondom, regisztráljatok, férfitársaim, nézzetek szét, simán megér pár ezer Ft-ot is ez az élmény. Semmiképp sem vagyok amúgy perverz, de a női szépség rabul tud ejteni, ennyi az egész.

Mindezen felbuzdulva regeltem a Badoora is, ott is körülnéztem, és szintén jobbnál jobb nőket láttam. Az arcomra kiült a döbbenet.

Viszont azt is látom, hogy "olvasatlan levelek: 10+", tehát próbálkozókból nincs hiány - pont az a helyzet itt is, mint a való életben, tehát nehéz hozzájuk közel kerülni. De ennek nagy jelentősége nincs, nem feltétlenül erre a típusra bukom, csak ez a jelenség szúrt szemet.

Már oda jutottam, hogy ha az utcán sétálva egy jó nőt meglátok, szinte azonnal arra gondolok, hogy biztos egyedülálló. A netes ismerkedést csak egy lehetőségnek fogom fel, nagy reményeket nem fűzök hozzá, de muszáj volt meglépnem. Lehet, hogy az előfizu is ablakon kidobott pénz lesz, de legalább ismerkedtem ezzel a világgal is.

Ki mit gondol, létezhet ez, hogy ennyi gyönyörűség társ nélkül tengesse a napjait? Mi, pasik, meg sokszor azért nem próbálkozunk náluk, mert biztos foglaltak. A nagy túrót...

2017. márc. 4. 10:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

De, azok is kamuk, nem hülyék üzemeltetik ezeket az oldalakat, tudják mi tűnik szimpatikusnak, nem nehéz ilyen profilt létrehozni, ezt tapasztalatból tudom...

Az a kevés "jónő" profil ami nem kamu, pedig túlnyomó többségben ego tuningoló, a maradék pedig elviselhetetlen, beteg, és esetleg 1-2 aki éppen kapcsolatok között pár hétig.

2017. márc. 17. 12:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kamu képek, azzal egyet értek, hogy az, aki jól kinéző nő sok ajánlatot kap a valódi életben is, nem csak a társkeresőkön, de véleményem szerint valahogy kényelmesebb a neten ismerkedni nekik.

Néhány pali a reál életben, nem is a nőnek beszélnek, hanem végig a melleknek magyaráznak, de nem 1-2 sec-ig, hanem sokkal tovább, most ilyenkor a nő jogosan hiszi , hogy csak szexuális tárgynak kell, nekem biztos nem kellene ilyen pasi, és nincs kirakva semmi még garbóban is ezt művelik, ha kicsit méretesebbek a cicik.

Sok az ilyen is, hogy házas, és csak szórakozgatni akar mind férfiban mind nőben, könnyebb lebukni szerintem neten/ a kevés képpel 5 ismerőssel/, én nő vagyok, és azt gondolom biztonságosabb ismerkedni a neten, mint a reál világban, mér eleve az írás stílusából lehet következtetni, hogy milyen is lehet a személyisége.Férfiak egyébként eléggé félénkek szerintem, ha a nő is akkor hiába tetszik neki a fiú férfi, nem lesz belőle semmi.De viszont ott vannak

szemtelen fajták mind két nemnél is, akik háremet tartanak, nem szabad általánosítani, de akit becsaptak már annak nehezebb bízni a másikban.

Az, hogy sokan még 30 plusszosan is társat keresnek, ez nem csoda, ez a mai trend 35-40 évesen szülni, férjhez menni, olyan világban élünk, hogy aki arra vár mondjuk 21 évesen(a legkelendőbb korcsoport a nőknél) hogy eltartsák, és nem tanul, dolgozik valamit szerintem nagyon pofára eshet, hiába van 2 gyerek, akár apu ismét megteheti, hogy majd őt illetve a családot lecserélni egy 20 évessel hiába, a pali 40 -50 éves.Nem kifizetődő kiszolgáltatottnak lenni, főleg nem az életünket egy férfira bízni. Mondjuk nem is értem ezt, nő létemre sem, hogy egy gyerek lány 20 éves fejjel, hogy tud vonzódni egy 50-eshez akár, de itt lehet már szerepet játszik az egzisztencia is. Azért, arra kíváncsi lennék, ha létezne egy tökéletes világ, ahol nem lenne szegénység, akkor vajon hány 20 éves állnak szóba egy apja korú pasival.

2018. okt. 19. 08:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Gyanítom, ebben az időszakban jött létre a Randivonal, amikor a kérdés íródott (2017). Bár én sosem hittem ebben a "kamuprofil" dumában, amit minden társkeresőre rásütnek, de úgy tűnik, az évek most azokat igazolják, akik kamuprofiloztak: a mai Randivonalon ugyanis messze nincs annyi jó nő, mint amennyit leírtál, 30-asok között sem. Onnan lett barátnőm, töltöttem ott (bár megszakításokkal), de 1 évet, úgyhogy láttam/látom még mindig a felhozatalt (a profilom azóta is megvan, csak inaktív, így kíváncsiságból újra ránéztem).

Szóval igen: valószínűleg rakhattak bele jó pár kamuprofilt a nyitáskor, ha 5 évvel később ennyire más a felhozatal. Vagy pedig azok a szépségek azóta átköltöztek a Tinderre :))

2022. ápr. 25. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!