Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már úgy, hogy hiányozni fognak ezek a dolgok, amikor komoly kapcsolatod volt? Normális dolog, vagy gond van/lesz köztünk emiatt?
Nem vagyok és nem is voltam soha egy pasifaló, de 16-20 éves korom közt elég sok randim volt. Imádtam azt az érzést az első talalkozáskor, amikor izgulsz, de mégis olyan boldog vagy, hogy madarat lehetne veled fogatni (nyilván nem csak az elsőnél, de az első pár alkalom nekem mindig különlegesebb maradt). Szerettem az első csókot, vagy inkább az első csók előtti néhány pillanatot..az olyan leírhatatlan érzés volt. Röviden: Nekem mindig egy kapcsolatban az első pár hét volt a legizgalmasabb, legjobb.
3 éve a barátommal is minden nagyon jó volt, az első randi, az első csók,az első "szeretlek",az első összebújjos filmnézés, az első szex, az első családi program, az első kirándulás/nyaralás. Ezek mind most is megvannak, de már más. Nincs benne olyan izgalom,tűz,szenvedély és ez nagyon hiányzik. Sokszor mondom neki, hogy jó lenne valami újdonság, valami aminél megint azt érezhetném, mint az elején, de nem nyitott a változásra, semmire ami nem megszokott nálunk..én pedig kezdek beleunni a kapcsolatunkba.
Néhány hete érzem ezt, de lehet teljesen normális. Mindenkinél vannak ilyen érzések, akiket jobban ismerek és elmesélik,de attól még nem rossz a párkapcsolatuk.Viszont a miénket én mégis annak érzem, pedig a szerelem részemről most is megvan.
Elnézést kicsit lehet összevissza írtam, de kicsit nehezen tudom megfogalmazni, amit érzek. A kérdés lényege, hogy más is érez így vagy hasonlóan? Túl lehet ezen lépni?
23/L
#8 Lehet, hogy hülyeségnek tartod, de szerintem mégis van benne igazság. Egyébként ez mindenkinek saját véleménye, nem kellene leszólni a másikat, csak mert nem úgy gondolkozik, mint Te.
Tudom, hogy hogyha mindig az újra vágyom,új emberekkel akkor sosem lesz tartós kapcsolatom, de igazából a kapcsolaton belül,ugyanazzal az emberrel is lehet vágyni ezekre a dolgokra.
Bár, tudom, hogy a kérdésemet nem így tettem fel.
A lelkembe hatol a kérdésed, mert ismerős. :) Figyelj, az már inkább baj, ha nem tesz érte. Próbáljátok meghódítani egymást! Előnnyel indultok mivel jártok, de bizony folyton magunkba kell bolondítani a másikat, hogy konstans legyen a szerelem. Randik, kettesben programok, romantikus cselekedetek, a külsőtökkel is próbáljátok elcsábítani a másikat! De mindketten! Néha a külön töltött idő is sokat tud dobni a dolgon!
Meg gondolj arra egyébként, ha mások kérdeznek a magánéletedről, valójában ciki azt mondani hogy pár hete ismerkedem valakivel, 1 hónapja járok valakivel... Ezt lenézik, sokkal jobban felnéznek azokra, akik már legalább 1-2 éve együtt vannak. Ezeket a friss valamiket senki sem tudja komolyan venni. Akik mondjuk egy 3 éve együtt vannak, na azok tényleg együtt vannak, na azok közt tényleg van szerelem, hogy nem mentek szét... Akiknél meg még ott van a tojáshéj a kapcsolat fenekén, hát az... :D Majd, ha már egy másfél éve együtt vannak, beszélhetnek szerelemről, addig csak fellángolás meg futó kaland.
"Előfordult már valakivel, valaha, hogy többéves kapcsolatban visszajött a kezdeti fellángolás? "
Teljesen ellaposodott kapcsolatból már nem sikerült visszahozni, de a mostani kapcsolatomban, amikor érezzük, hogy kezd elszürkülni, azonnal teszünk érte és vissza tud jönni a kezdeti lángolás. Volt már, hogy több év után is úgy éreztem magam, mintha az első randink lenne, még pillangók is repdestek a gyomromban, meg minden, ami ezzel jár. :)
De olyat is láttam már, közvetlen környezetemben, baráti párnál, hogy szélsőségesen megromlott kapcsolatban tudták visszahozni a tüzet. Annyira rossz volt a kapcsolat, hogy külön is költöztek, már a válást fontolgatták. Aztán elkezdtek dolgozni a kapcsolaton közösen és olyanná váltak, mint két tini! Öröm volt rájuk nézni! Két gyerekes, negyvenes pár úszott a boldogságban egymás társaságában. Azóta eltelt már jópár év, és még mindig nagyon jó a kapcsolatuk, igaz, már nem annyira intenzív, de messze nem olyan lapos, mint a különköltözésük előtt volt.
#15:
Volt ilyen, abban a formában, hogy 15 év után válás, utána nem sokkal úgy kezdtük újra, mintha új dolog lenne, randikkal, amikről berohantunk egy-egy panzióba, ami épp a legközelebb volt, stb.
Én mindig is utáltam a kapcsolat elején levő bizonytalanságot, megfelelési kényszert, kínos szituációkat, stb. Nálam a kapcsolat 1-2 év után kezdődik, mikor már macinaciban fetrengünk otthon, lazán visítva éneklünk fejhangon egymás előtt, stb, és félszavakból értjük egymást. :D
Szóval nem, nem éreztem ilyet, hálát adok az életnek, hogy nem kell többet keresgélnem meg bizonytalankodnom.
(Kiegészítés: természetesen a párommal újra és újra igyekszünk meghódítani egymást, csinálunk programokat, nem engedjük el magunkat, de ezt a nyugodt biztonságérzetet, harmóniát, és mély kötődést semmiért nem cserélném el)
Menj el ingatlanozni. Ott is uj emberekkel talalkozol,bar csak uzleti vonatkozasban ( csok meg filmezes nincsen).
Szerintem ennyi eleg lenne Neked. Meg kezdj bele egyedul egy uj sportba.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!