Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha randizom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha randizom egy lánnyal, de se pénzem sem normális munkám?

Figyelt kérdés
Úgy érzem kevés vagyok hozzá, mivel ő orvosnak tanul én meg csak egy gyári munkás vagyok. Mik az esélyeim?
2017. márc. 5. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Kamuzd azt, hogy tovább akarod magadat képezni... Azt csipik a nők, ha valaki céltudatos. Továbbá szerezz valahonnan, akár kölcsönbe menő ruhákat, hogy jómódúnak tűnj. Sajnos a nők felszinessége miatt ezek fontos dolgok.
2017. márc. 5. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:

#1 Miért jó az ha ennyit hazudik?

Szerintem meg nem szégyen ez, szégyen az ha nem dolgozol, és nem is akarsz. Mondjuk büszke se legyél erre, ez egy tény, te tudod az okát hogy miért. Ha csaj jólelkű, van benne érzés, akkor nem hinném hogy emiatt lepattint. Ha viszont mégis, akkor meg ne sajnáld. De a hazudozásnak nincs értelme.

Ui: nekem is volt egyetemi éveim alatt gyári munkás barátom, akit nem emiatt dobtam. Valamint a mostani is ha úgy vesszük "kevesebb nálam" (érettségi, és jelenleg csak közfoglalkoztatott), de engem ez nem érdekel. Főleg hogy neki sem jó ez így.

A gyári munka viszont nem fizet olyan rosszul, azzal lehet tervezni is.

2017. márc. 5. 20:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem fizet rosszul, de van tartozásom ami hónapok múlva jár le. Hazudni tényleg nem szeretnék neki, annak én sem látom értelmét. Az anyagi helyzetemen kéne javítanom.
2017. márc. 5. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne kombináld túl. Ha a lány akar téged úgy ahogy vagy akkor örülj annak és ne azon gondolkodj, hogy kevés vagy.
2017. márc. 5. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy ideig még ő is csóró egyetemista marad.

Képezd magad tovább, végezz el egy szakmát amivel el lehet helyezkedni és keress jobb munkát. Nem a csaj miatt, magad miatt.

2017. márc. 5. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!