Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha randizom egy lánnyal, de se pénzem sem normális munkám?
#1 Miért jó az ha ennyit hazudik?
Szerintem meg nem szégyen ez, szégyen az ha nem dolgozol, és nem is akarsz. Mondjuk büszke se legyél erre, ez egy tény, te tudod az okát hogy miért. Ha csaj jólelkű, van benne érzés, akkor nem hinném hogy emiatt lepattint. Ha viszont mégis, akkor meg ne sajnáld. De a hazudozásnak nincs értelme.
Ui: nekem is volt egyetemi éveim alatt gyári munkás barátom, akit nem emiatt dobtam. Valamint a mostani is ha úgy vesszük "kevesebb nálam" (érettségi, és jelenleg csak közfoglalkoztatott), de engem ez nem érdekel. Főleg hogy neki sem jó ez így.
A gyári munka viszont nem fizet olyan rosszul, azzal lehet tervezni is.
Egy ideig még ő is csóró egyetemista marad.
Képezd magad tovább, végezz el egy szakmát amivel el lehet helyezkedni és keress jobb munkát. Nem a csaj miatt, magad miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!