Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis, ha a srac, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis, ha a srac, akivel randizom, az exet nezegeti, es meg keres nelkul meg is mutatja nekem?

Figyelt kérdés
Amolyan "nezd, ez itt a volt baratnom" (mosolyog, lelkes)... 18/L
2014. nov. 28. 01:47
 1/8 A kérdező kommentje:
*modon
2014. nov. 28. 01:47
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Van ilyen. Büszke rá, és kész. A fiúk másképp gondolkodnak. Nekik ez nem jelent problémát. Míg egy lány nem is akar emlékezni az exeire.
2014. nov. 28. 01:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég furcsa, én nem csinálnék ilyet mert rosszul eshet a lánynak.
2014. nov. 28. 01:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen barátom.

Aztán mondta, hogy mutassam meg én is az egyik exemet. Mikor megmutattam azt mondta:

"Fuuuu drogos látszik rajta, valami nem normális."

Tévedett ugye.. :D :D

2014. nov. 28. 01:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Abnormálisnak nem mondanám, ha zavar, mondd el neki.
2014. nov. 28. 02:06
 6/8 anonim ***** válasza:
9%
Az, aki nem akar emlékezni az "exére" ("exeire"), ezzel azt szeretné bizonyítani, hogy értéktelen, kidobható, szemét embereket ismert. És tulajdonképpen csak ennyit ér, csereszabatos.
2014. nov. 28. 02:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Sosem tennék ilyet, bármennyire is voltak olyan barátnőim akikkel nem mérgesedett el a viszony és akikre amúgy valahol, valamilyen szinten büszke tudok lenni. Valószínűleg már csak azért sem, mert engem iszonyatosan zavarna, ha a lány még mindig az ex barátja képeit bújná vagy kéretlenül felhozná mint beszédtéma, hosszan és részletesen ecsetelve olyan közös emlékeket amikről se közöm, se szándékom hallani.

Persze egy sima megmutatás, egyszer és pár pillanatra csak még belefér, beazonosítás szintjén talán még kíváncsi is tudok lenni. De ne dicsérje és főleg ne áradozzon róla, az senkinek sem esik jól és bunkóság.

26/F

2014. nov. 28. 03:15
 8/8 anonim ***** válasza:
9%
Aha, értem. Szóval "nem bunkóság" ezek szerint az, hogy a korábbi szerelmeimet mindig "hú már ez is mekkora ronda állat volt, az meg már mekkora tahó!" módon kell emlegetni. Mert így illik, vagy mi? Ennek örülne bárki is? Ha az én párom azt mondaná, hogy a múltja az csupa mocskos görényből áll, elviselhetetlen kreténekből, akkor azt gondolnám, hogy az én párom bizony elég ostoba élőlény lehet.
2014. nov. 28. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!