Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írja, hogy jól érzi magát velem, ha az óráját nézegeti a program alatt és arról beszél, h már menne haza?
Figyelt kérdés
A srác megfejthetetlen ....mert èlőben alig szólal meg , neten dícsér...2013. dec. 15. 21:15
3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj,h ez a story nem ilyen egyszerű.... Ùgyhogy lehet,h most ennek a kérdésnek ilyen formában nincs értelme... De általánosságban,tapasztalatokat írhattok.
2013. dec. 15. 21:22
4/9 anonim válasza:
Sztem nem akarja elveszíteni veled a kapcslattartást, de nem is szeret annyira veled lenni. (Nem sokat írtál, de hasonló cipöben vagyok)
5/9 anonim válasza:
4 voltam, ha akarod, priviben leírhatod mert én is meg akarom fejteni az ilyet!
6/9 anonim válasza:
Szerintem is csak arra játszik:/:/
7/9 anonim válasza:
Miért nem mondtad neki, hogy:
Nem kéne már menned? Le ne késd a buszt!
Egyébként volt már dolgom 17 éves koromban ilyen "udvarlóval". Egyszerűen nem tudott kommunikálni. De mondjuk írásban sem tudott nagyon, de akkor jobban nyomatta a hülye rizsáját. Ez a srác is ilyen lehet.
Aki meg csak lyukra megy, az azért beszél, hát az rizsáz! Különben hogy akarna szexelni, kamerán keresztül?
Sok ilyen kellemes találkozód volt már eme egyénnel?
8/9 A kérdező kommentje:
Eddig 3szor találkoztunk....
A kozos barati tarsasag altal tudok olyanrol,h vmi erdeklodese van felem.... Csak vhogy nem tudja kimutatni ,v nem tudom,de tenyleg nem csak ennyi a story,ha azt elolvasnatok,lehet ,h epp az ellenkezojet gondolnatok. Esetleg aki szeretne tanacsot adni,annak megirom,csak jelezze..
2013. dec. 15. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!