Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek van esélyem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem, hogy ilyen testalkattal lesz egyszer barátnőm?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 20 éves leszek, és nem volt még sosem barátnőm. Rám sem néznek a lányok, pedig magas vagyok (188cm), de vékony testalkatom van (71 kiló). Nem vagyok társasági ember, és nincsenek barátaim, ami annyira nem is zavar, de az viszont zavar, hogy nincs barátnőm.

Linkelek két képet a testalkatomról, szerintetek van esélyem, hogy valaha lesz barátnőm ilyen testalkattal?

[link]

[link]

2017. márc. 5. 15:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
37%

Gondoltam be kellene perelnem a szüleim, mert nem jó adottságokkal rendelkezem, se testi, se beszédben.

Amit látok, az, hogy vagy arcra vonzó fiúknak van nőjük, vagy aki jó dumás, tud a csajok nyelvén beszélni.

2017. márc. 5. 16:02
 12/24 anonim ***** válasza:
Nincs a testalkatoddal semmi baj. Az arcodról is kellett volna linkelned:) Ha nem vagy társasági ember az lehet a baj, mert gondolom nem nagyon jársz sehova.
2017. márc. 5. 16:02
 13/24 anonim ***** válasza:

Úristen!

Semmi gond a testalkatoddal, szerintem nagyon szexi! ;)

Nagyon csípem a vékony pasikat. 24N

2017. márc. 5. 16:07
 14/24 anonim ***** válasza:
Te pár hónapja már raktál fel ide képeket a testedről, de ahogy látom ez az issue még mindig fenn áll :D Egyébként nincs ezzel semmi baj, szerintem más miatt nem tudsz csajozni.
2017. márc. 5. 16:12
 15/24 anonim ***** válasza:
45%

Nagyon ne örülj, máskor az ilyet szanaszét szedik, hogy hogyan merészeli azt hinni, hogy bárki is szeretheti őt, ha így néz ki :(

Nekem is ilyesmi van, én is magas vagyok, de hiába. És én még csak hízni/izmosodni is alig tudok egy betegség miatt, szóval esélytelen. Az, hogy milyen ember vagyok, senkit nem érdekel, ha egyszer nem nézek ki jól. Sőt, az alkatom miatt alapból elkönyvelnek rossz embernek. Így működik az extrovertált diktatúra.

2017. márc. 5. 16:14
 16/24 anonim ***** válasza:

Szerintem meg túl vékony vagy. Tényleg nem ártana egy kicsit mozognod abból a szempontból is, hogy az egódon ne essen csorba, ha pl. nehezebb tárgyakat kéne felemelned mikor pakoltok. Vagy pl. vásárláskor egy zsák krumplit fel kéne emelned.

Vagy ha ezek mennek, akkor bocsi, nem szóltam.

Biztos vannak hobbijaid, keress olyan csoportokat, ahol ilyen emberekkel tudsz találkozni.

Mindenre van megoldás, a többi csak kifogás.

Légy nyitott, barátkozz. :) Előtted az élet. :)

2017. márc. 5. 17:27
 17/24 anonim ***** válasza:
Mit tart vissza attól, hogy sportolj? Nagyobb probléma, hogy nincsenek barátaid. Ha még barátokat sem tudsz szerezni, akkor egy darabig felejtsd el a csajozást és először az alapvető szociális képességeiden dolgozz.
2017. márc. 5. 18:37
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem ettől függ hogy lesz-e barátnőd vagy nem. Ha példát is akarsz, a volt barátom még nálad is vékonyabb volt egy kicsivel, nekem még tetszik is vékony/átlagos alkat. De lehet akármilyen tökéletes tested (bár nem mindenkinek ugyanaz a tökéletes), ha nulla a személyiséged, unalmas vagy, nem nyitsz, a magabiztosságot meg hallomásból se ismered, akkor ugyanúgy nem lesz barátnőd.
2017. márc. 5. 20:53
 19/24 anonim ***** válasza:
Elég széles a vállad, szerintem az szexi
2017. márc. 5. 21:32
 20/24 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baj a testeddel, nekem volt már ennél

vékonyabb pasim is. Inkább az lehet a gond, hogy a leírásod alapján nem igazán jársz társaságba.

2017. márc. 5. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!