Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen srác megkomolyodhat egyszer egy komoly kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Van egy haverom,21 éves.Alapvetően nagyon laza,kicsit csendes,vicceskedő srác,elég nyitott is,igaz van amikor kicsit temperamentumos.Már régen volt barátnője,megkérdeztem hogy nem akar párt találni,de azt mondta hogy biztos nem,mert nincs ilyenre ideje.Visszont azért nincs mert általában állandóan gépezik.Nem rossz tanuló,de az ismerkedést nagyon hanyagolja.Csak a gép.Ő függő lehet vagy csak kicsit éretlen még.2 barátnője volt,egyikkel se feküdt le.Az első labilitását nem tudta elviselni,a másik lánnyal állandóan veszekedtek,mert a lány a semmiért paranoiás lett.2017. febr. 25. 13:24
1/2 anonim válasza:
Persze. 21 éves, nem is tapasztalatlan kapcsolatok terén, most másra koncentrál. Van aki tanul ilyen idősen, van aki utazik, ő éppen gépezik, ettől szép a világ, hogy sokfélék vagyunk. Simán lesz az ilyen embereknek barátnője, amint érdekelni kezdi őket a kapcsolatosdi.
2/2 anonim válasza:
Nem biztos. Én is ilyen voltam, már pár éve érdekel az ismerkedősdi, de csak szexpartner jött össze, remény másra nem igazán van, mert utálok szerepeket játszani, így a kemény alfahímet se játszom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!