Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélnétek ha egy srác sokszor sírna a kapcsolat elején, amikor mondjuk kezd komoly lenni és érzelmek is már vannak?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 24. 22:55
1/10 A kérdező kommentje:
Az a dolog oka az lenne, hogy tartja magát úgy, hogy egyedül van, próbálja elnyomni az érzéseit de ha lenne valaki akit szerethet, akkor ugye nem lehetne azt csinálni, hogy szereti a másikat de az érzelmei felét elnyomja, és kijönne sírásként a sok fájdalom.
2016. ápr. 24. 22:58
2/10 anonim válasza:
Sírna? De miért? Kapd már össze magad! Azért nem kell mindenen pityeregni, nem oviban vagyunk...
3/10 A kérdező kommentje:
Te meg egy nőgyülölő idióta vagy .
2016. ápr. 24. 23:02
4/10 anonim válasza:
Jaj, hát egyszer-kétszer aranyos lenne, de ha a párom állandóan sírna, akkor lehet elgondolkoznék azon, nem gyengék-e az idegei
5/10 anonim válasza:
Nem is tudom, hogy mit gondolnék, alapvetően nincs azzal problémám, ha egy fiú sír, sőt, ha előttem teszi, még meg is tudok hatódni azon, hogy ilyen szinten a bizalmába fogadott. Viszont ha állandóan menne a sírás, az olyan érzés lenne, mintha boldogtalan lenne még mellettem is, és fogalmam sem lenne, hogy mit tehetnék, amivel segíthetek.
6/10 anonim válasza:
Egyszer-kétszer bárkiből kijön, de ha rendszeres, akkor elküldeném pszichológushoz.
7/10 anonim válasza:
Ne előttem,kiábrándító ha picsog egy férfi.Esküvő,halál,szélsőséges dolgoknál oké.Viszont azért mert főztem neki egy kávét és jól esett neki...na az ilyenért nem kell bőgni.
8/10 anonim válasza:
Engem nem zavarna, de kevés lány fogja ezt mondani. Én örülnék, hogy ennyire közel enged. A könnyek meg elfogynak egy idő után, bármi történjék. Én is sokat sírtam egy családtagom halála miatt, bárhol rám tört, ez később is előjön sajnos, viszont nem tart örökké szerencsére. 26N
9/10 anonim válasza:
Nem ítélném el. Nem az a bátor férfi, aki játssza jégkirályt. Én is sírós vagyok, ez van. Feszültség levezetésnek tökéletes. Ha van humora, nem csak sírni tud, akkor nem baj.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!