Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esélyem, hogy egyszer lesz barátnőm?
20 éves vagyok, és még sajnos nem volt barátnőm. Egyszerűen nem tudok kapcsolatot teremteni másokkal, mert nem vagyok beszédes.
És az alkatom sem a legjobb, mert magas és vékony vagyok, 188 cm és 70 kiló, már 2 éve kondizok, de nem nagyon látszik meg rajtam.
További szép napot!:)
20f
"mert nem vagyok beszédes."
Akkor változtass rajta, egy csomó kommunikáció segítő könyv létezik!
"És az alkatom sem a legjobb"
olvasd el az arnold schwarzenegger: a testépítés nagy enciklopédiája című könyvet.
abból tanulj meg kondizni
Az elsovel egyet ertek, eloszor probalj meg kapcsolatot teremteni masokkal.
Engem pl. az alkatod nem zavarna :)
Miert nem vagy beszedes? Nem szereted a figyelmet, nem vagysz nagy tarsasagra, nem erdeklodsz bizonyos temak miatt, felsz masok reakcioitol? Ha gondolod irj privit, hatha tudok segiteni.
Teljesen mindegy, mennyire jó a dumád, ha magas és vékony vagy, a lányok olyan férfiakat találnak vonzónak akik mellett biztonságban érzik magukat. De ha mégis összejönne valaki, azt ne reklámozd majd, hogy még nem volt barátnőd, az is taszítja őket, ha ennyi idősen még szűz vagy.
Én nem írok kedveskedő, üres biztatásokat, mert azt a falra kenheted. Inkább leírom a keserű igazságot, azzal remélhetőleg tudlak motiválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!