Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni akkor, ha bármit próbálok, sehogy se tudok vonzó lenni a lányoknak, és ezáltal nem tudok kibékülni magammal?

Figyelt kérdés

Először is kezdjük ott, hogy nem sírni jöttem ide, meg szidni a lányokat, mert nem. Nem is vagyok nőgyűlölő, sőt lehet túlságosan is szeretem/ szeretném őket.

Leírom a problémámat. Az egész már kiskoromban elkezdődött. Kövér srác voltam 20 éves koromig, ezáltal már oviban betalált mindenki, már akkor én voltam a célpont. Utána általános iskolában ez már szinte megszokott volt. Utána rájöttem, hogy kis pénisszel áldott meg a sors, erre egy osztálykiránduláson jöttem rá, amikor zuhanyzás közben mindenki rajtam nevetett. Nem sorolom még, hogy mik értek itt, de 18 éves korom körül kaptam olyat is egy nekem szimpatikus lánytól, hogy "Sose tudom elképzelni, hogy valaki vonzódni fog hozzád".

Én egyébként a túlsúly ellen már kiskorom óta próbáltam tenni, 90 napos diéták, éheztetések, minden sikertelen kamu szar, egyszerűen nem ment. Aztán 20 évesen végre sikerült leadnom 45 kg-ot. Ekkor ugye vékonyabb lett az arcom, és ezzel párhuzamosan rájöttem, hogy így elállnak a füleim, és elkezdtem kopaszodni. Utána mondom pakolok magamra izmot, ami sikerült is, 10-12 kg izom jöhetett fel rám, amire büszke vagyok, de külsőre még mindig semmi eredmény. Ne értsetek félre, a külsőmmel párhuzamosan próbáltam a belsőmet is fejleszteni, de tudni kell rólam, hogy nagyképűség miatt, a belsőmmel a megnyilvánulások alapján nincs gond, egy normális, jólelkű férfinak tartanak, viszont egyszerűen nem vonzódik hozzám senki.

Főleg az elmúlt időszakban, nyilván mióta lefogytam, elég sokat próbálkoztam, de mindenki elutasított, és valószínű a külsőm miatt. Olvasgattam itt-ott sok véleményt, és igazából eléggé letör, hogy a lányok kb arra a három dologra ugranak, amivel engem megáldott a sors. Szóval kopaszodom, elállóak a füleim, és kicsi a péniszem is. Utóbbit még egy lány sem látta, szóval nem is akarok belegondolni, hogyha ekkora szenvedés valakivel megszerettetni magam, akkor mi lesz akkor, ha oda kerül a sor. Mit tudok csinálni? Egyébként a tanulmányokban, munkában sikeres vagyok, de egyszerűen a társkereséshez a külső megerősítések teljes hiánya miatt nincs önbizalmam. Hogy tudnék ezen változtatni? Nem akarok egyedül maradni egész életemben, nem akarok itt se sírni, én csak egy aranyos, kedves barátnőt szeretnék, akit szerethetek, és ő is szeret engem. Tudnátok valami tanácsod adni? Köszi! 23/F

2017. márc. 3. 20:28
 1/10 A kérdező kommentje:
*nem nagyképűség miatt
2017. márc. 3. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Erre nincs tuti recept..Nekem az jön le hogy jó sok időd elment ezzel.Lehet egy kövér embernek is szép barátnője,és egy jóképű pasinak is csúnya,átlagos,szép barátnője.A nők megérzik ha nem vagy megelégedve magaddal,és benyomják a hátraarcot ha megérzik ezt.Persze olyan nők is vannak akiknek bejön ha egy pasi nincs megelégedve magával,stb,stb..Akkor olyan nőt keress.De az első mégis az,hogy ülj le egy kicsit,és békülj ki magaddal.gondolj arra hogy lehetnél vak,süket,csonka..és akkor is vágynál társra..na most akkor vannak esélyeid?ugye nem is olyan rossz a helyzet..ha rádöbbensz ezekre,hogy nem is vagy te egy csődtömeg,akkor más lesz az egész hozzáállásod.és ezt megérzik a nők,és ha kicsit is elfogadod magad,akkor mások is elfogadnak!:)
2017. márc. 3. 21:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tényleg próbálom elfogadni magam, úgymond hullámvölgyek vannak, és a tetején vagyok boldog, akkor megpróbálom, hátha egy lánynál lenne esély, aztán az elutasítás ismét visszadob lentre. Egyébként sokan ezt nem mondják meg rólam, alapvetően vidám ember vagyok, ezeket az érzéseimet nem mutatom ki.
2017. márc. 3. 21:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a kopaszságon lehet segíteni, ha leborotválod a fejed mielőtt megkopaszodnál, az elálló fülek meg még cukik is lehetnek. A kis pénisz mit jelent? Merev formában hány centi, hosszban és vastagságban?
2017. márc. 3. 23:14
 5/10 A kérdező kommentje:
11-12 centi, kb 4 centi vastagság
2017. márc. 3. 23:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor lennének komoly gondok, ha 11 cm alatt lenne, és akkor sem az érzet, max az esztétikum miatt. Az érzetnél az számít, hogy a partner mennyire szűk és milyen vastag a pénisz. Mellesleg ha kbre mondod sztem mérd le, lehet meglepődnél...
2017. márc. 3. 23:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Valaki nem szereti pasiban a hajas babákat,fel a fejjel!És gratulálok a tartós fogyásodhoz! Egyszer szállj fel akármelyik faluba menő buszra, olyan csávókat fogsz látni nőkkel,hogy el fogsz képedni.Úgyhogy nem reménytelen a te helyzeted,mert te legalább fejleszted magadat!
2017. márc. 3. 23:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Le ne borotváld a hajad.

Minden második pasi kopaszodik, ha mikiegérben és nem hókuszpókban hullik a hajad, hagyd meg.

Öltözködés rendben van? Gondolom most fejezed be az msct.

Szerintem simán kellene találnod lányokat, ha nem vagy 170 centi alatt.

Ne sajnáltasd magad, a javítható hibákon javítottál, a többivel ne foglalkozz, úgy sem tudsz rajta változtatni.

Nem tudom ugyan milyen lányoknál és hogyan próbálkoztál, de ne barátként akard megismerni őket. Szerintem ezzel van gond. Legyen egy ideálod, és az alapján keress bizonyos lányokat. Senki nem akar olyan férfit, aki csak beéri vele, mert örül, hogy valaki hozzászól végre.

A hozzáállásod biztosan gond.

2017. márc. 4. 06:45
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, reagálok egy két kérdésre.

Az öltözködésemre is nagyon odafigyelek, ez is a része volt az átalakulásnak, a suli és a munka miatt gyakori a farmer-hosszú ujjú ing kombináció, és figyelek mindig arra is, hogy passzoljanak a cuccok, szóval mondjuk az öv és a cipő egyszínű legyen.

178 centi vagyok, ezzel nincs gondom, nem vagyok hú de magas, de bőven vannak nálam alacsonyabb lányok.

Nyilván nekem is van ideálom, én se jönnék össze olyannal, aki nem tetszik nekem, de szerintem az "elvárásaim" a földön járnak.

Vannak lánybarátaim egyébként, itt egyetemen szereztem őket, ők szerintem barátilag szeretnek, és nekem is jó, mert látom, hogy mire lenne szükségük.

Most pedig elérkeztünk a tényleg legkritikusabb ponthoz, a közeledéshez. Elismerem, itt a sötétben tapogatózok, mivel nincsen benne rutinom, és igen, volt már, hogy barátilag közeledtem. Én tényleg ilyen jólelkű kedves ember vagyok, és ez is szeretnék maradni, nincs értelme megjátszani magam, viszont nem tartom magam nyálasnak, szerintem a humorommal sincs gond, próbáltam már így is közeledni, akkor sem volt átütő az eredmény, és ezért is tettem fel a kérdést, mert nem tudom, hogy min kéne még változtatnom. Próbálkoztam élőben is, neten is, de mindkettő sikertelen volt.

2017. márc. 4. 08:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Jólelkű kedves ember nem nagyon jön be sokszor a lányoknak. Egy konkrét életképes pasi annál inkább és mint megtanultuk aki másokkal jót tesz az maga járja meg, mert kihasználják.

Szerintem kicsit rágörcsölsz az ismerkedésre.

Egyetemista vagy voltál, ott sok a buli és nem jólelküsködni kell a lányokkal olyankor (én is itt rontottam el olyan helyzeteket amiket ki lehet volna használni inkább rendes pasiként kezeltem) lehetett volna tapasztalatokat gyűjtened akár tét nélkül megtanulsz flörtölni pettingelni egy felajzott lánynak meg majd mindeggy mit enged magába mit vesz a szájába.

2017. márc. 12. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!