Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Volna egy üzenetem az alacsony...

Volna egy üzenetem az alacsony lányoknak, akik nem tudnak kibékülni a magasságukkal! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Helló Mindenkinek! Csajok: ti akik 150 centisek vagytok,155 centisek,160 centisek,165 centisek- van egy közös bennetek és az az elégedetlenség ami a magasságotokat illeti. Tudom vannak kivételek,de üssétek csak be a Gyk-keresőbe,hogy "alacsony" vagy hogy "magasság". Az eredmény egyszerűen borzalmas. Az elégedetlenség, a bánat csak úgy sugárzik a képernyőről.

Viszont elárulok nektek egy titkot: rendkívül felszínes és buta problémán rágódtok. Segítek nektek,hogy valóban mi a problémátok: hogy nem vagytok megelégedve az életetekkel, saját személyiségetekkel,tudásotokkal,megvalósításaitokkal. Talán ez prédikálásnak tűnik,de higyjétek el,hogy segíteni akarok nektek és ez az egyetlen út ami vezet is valahova. Lássatok át saját magatokon,mert nem a magasság a valódi probléma,hanem az igazi baj az, ami ennek a háta mögött van és azon igenis LEHET segíteni és még magassarkú sem kell hozzá.

Előszőr is mérjétek már fel a helyzetet! Az az egyik legkínzóbb problémátok,hogy 5-10-20 centivel alacsonyabbak vagytok,mint társaitok. Így ahogy látjátok leírva ezt,szerintetek normális ez? Szerintetek intelligens elmére vall aki ilyesmin rágódik? Tudom,hogy intelligensek vagytok. Csakhogy ez épp olyan,mint a tehetség. Ha nem használjátok akkor olyan,mintha nem is lenne. Márpedig aki intelligenciáját felhasználja az nem akad fenn ilyen felszínes és kicsinyes dolgon.

Egyszerűen elkell kezdeni élni: tanuljatok hangszeren játszani, idegen nyelveket beszélni, programozni, főzni,sportolni,de legyenek eredmények és legyenek sikerek.Meglátjátok,ha most nem is hiszitek,hogy valójában a sikerélmény az ami hiányzik nektek+ a gondolkodás:ne hagyjátok magatokat befolyásolni a média által. Hogyha az alacsony lenne a trendi és a divatos és mindenki az alacsonyakat dicsőítené akkor fogadjunk,hogy már nem is lenne akkora gond az a pár minusz centi. Miért ? Mert a médiával vigyázni kell. Sokszor nem is tudjuk,hogy mi bajunk van saját magunkkal,hiszen GYERMEKKORUNKBAN nem is érdekelt az adott "probléma". Ilyenkor a média áll a háttérben.

Na kb. ennyit akartam,kicsit hosszúra sikeredett,de remélem legalább pár ember végigolvasta és véleményt is alkotott az egészről, amit szívesen megoszthat :-)

2011. jan. 30. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mellméretben is ilyen jó vagy?
2011. jan. 30. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindenki, akinek baja van az alakjával, az a média káros hatásai miatt szenved ezzel. Tiszta sor.

De ezt eddig is tudtuk.

2011. jan. 30. 13:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem csak a média a káros, amint már leírtam, valóban vannak valós okai is az ilyen felszínes problémáknak, de azokért mindenki felelős, mert mindenkinek az egyéni életéről van szó

A média csak egy plusz, de a média sehol sem lenne, ha nem lennének már alapvető problémák az emberek életében és felfogásában

Első: ha elolvastad volna amit írtam megtaláltod volna a választ. BÁRMILYEN felszínes probléma alatt egy önelégedetlenség bújkál, elégedetlenség az életet,a barátokat, a teljesítményt és egyéb dolgot illetően. Nem számít,hogy mellbőségről vagy péniszméretről van szó. Én a magasságra koncentráltam, mert a magasság több öngyilkosságot és depressziót okoz,mint más adottságok,de bármire alkalmazható a válaszom

2011. jan. 30. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:
én kérek elnézést hogy nem érezném magam jól 120 kilósan.
2011. jan. 30. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!