Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan időszakotok, hogy nem olyan lányoknak kellettetek akik nektek szimpatikusak, de akiknek tetszettetek volna nem jött be nektek?
Ja, velem is volt nagyon sokáig. A magyarázat egyszerűbb, mint hinnéd. Máshogy viselkedsz azokkal a lányokkal, akik nem jönnek be neked, mint azokkal, akikért oda vagy.
A nők nem szeretik azokat a pasikat, akik láthatóan elolvadnak értük. Abban nincs számukra kihívás, nem érzik a maszkulin energiát, magabiztosságot, tartást, indifferenciát, stb...
Kezelj minden nőt egyformán. Normálisan, viccelődj velük attól függetlenül, mennyire tartod vonzónak őket.
Az egyetlen különbség a viselkedésedben annyi kell legyen, hogy azokat a nőket, akik bejönnek és láthatólag nekik is bejössz, el is hívod randizni, míg a többieket nem.
na, ez hülyeség amit írtál.
ne azt várd, hogy legyen egy párod akinek kifejlett személyisége, hobbijai, baráti társasága van... abból csak élősködés lesz és ha szakítotok egy ugyanolyan üres ember maradsz.
amúgy velem is általában úgy van, hogy aki nekem tetszik annak én nem, akinek én tetszem az meg nekem nem... :D szokott ez így lenni, aztán pár évente jön valaki akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak. ez ilyen.
Szóval a terved szerint a jövőbeli barátnőd hátán felkapaszkodva szeretnéd, ha jobb lenne az életed.
Sok sikert, hogy ehhez partnert találj, ez így nem fog menni. Minden párkapcsolatba azért megyünk bele, hogy adjunk, nem azt kell nézni, te mit kaphatsz tőle. Ha nincs semmi érték az életedben, amit adhatnál, mégis mit vársz?
Az is alap igazság, hogyha boldogtalan vagy párkapcsolat nélkül, abban is az leszel, ha boldog ember vagy, akkor meg attól függetlenül is boldog vagy, hogy éppen párkapcsolatban élsz-e vagy sem.
Magadon kéne először dolgoznod, haver!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!