Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik velem így? Van képe ezek után barátzónáztatni engem?
Rajzos suliba járok (csak azért írom így, hogy mindenki értse), és van egy csoporttársam, aki már fél éve, vagyis a kezdetek óta nagyon-nagyon tetszik. Azt hittem, én sem vagyok számára közömbös, mert csomó mindent csináltunk együtt, nem egyszer benn maradtunk pl. óra után gyakorolni, közben beszélgettünk sokat, aztán söröztünk stb. Nem egyszer ki is segítettük egymást, de ez a mérleg is inkább az én irányomba mozdult el. Egyszer egy buli alkalmával táncoltunk, és azt hittem, hogy itt az idő, de elhúzta a fejét. Mondom sebaj, elhívom randira. Nem ér rá, halasszuk jövő hétre. Készülök a jövő hétre, mint a hülyegyerek, erre teregetés van (vizsga) most feszült, tegyük át későbbre. Ekkor már került. Eltelik két hét, mondom hétvége jó lenne? Persze, tök jó, pénteken rám ír, hogy mikorra gondoltam? Mondom szombat délután? Hát ők akkor mennek korcsolyázni a családdal, de mi lenne, ha jövő hét...persze, hogy szakadjon rád a plafon, tökéletes, aztán az a hét is eltelik, b..szik szólni, full ideg vagyok. Eléállok, mondom mi ez, hát ő nem akar most kapcsolatot, maradjunk barátok. A következő héten már egy másik csoporttársammal jár.
Valaki árulja már el, hogy miért csinálják ezt a nők? Nem hiszem, hogy csúnya lennék, sportolok, van fellépésem, de még ha gáz lennék is, miért kell az embernek az agyát húzni? Le nem tudnám írni, miket csinálnék most vele, de ez jogos, hogy így érzek, vagy ez is az én hibám? Szeretnek egyébként barátzónáztatni a nők. 21/f
Ezek a művészlányok...
Amúgy a leírtakból nem az a probléma, hogy kosarat kaptál, mert szíve joga, hogy kivágjon. A módszer viszont nagyon undorító, sajnos vannak ilyen nők; ezek a legrosszabbak. Én csak simán gerinctelen féregnek hívom őket. Megpróbálhatnád közölni vele, hogy az. Vérig sértődne állítom, hogy mit képzelsz te magadról, hogy ilyeneket mondasz neki, ez lenne a legdurvább az egészben. Szerencsére nem minden nő ilyen.
Amúgy a rajzolós fiúk népszerűek szoktak lenni a mai mangaretardált világban a tini lányoknál, szóval ne add fel, van célközönséged.
A legtöbb ember konfliktuskerülő. Jegyezd meg, hogy nagyon kevesen fogják a szemedbe mondani, ha valami bajuk lesz veled. Nem jössz be a nőnek, de nem merte megmondani. Ennyi.
.
Azt írod, hogy a kezdetektől nagyon tetszik. Akkor a kezdetektől férfiként kellett volna kezelned. Legközelebb hasonló esetben tégy így!
Az "én nem akarok kapcsolatot" után belefutni abba, hogy mással jár, ismerős és sz@r érzés, de el kell fogadni, hogy nem mindenkinek van gerince, sőt nem vásárol shopping során sem. A terelés jellemzőbb.
Annyit tehetsz, hogy elhúzódsz, elkerülöd, aztán könnyebb lesz idővel. Fölösleges kérdezgetni tőle, mi miért történt, más az erkölcsi szintje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!