Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért viselkedik így ez a nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így ez a nő?

Figyelt kérdés

Hosszú idő után rá vettem magamat, hogy elhívjam az egyik kolléga nőmet egy italra. Féltem előtte mert nem tudtam, így mi sülhet ki belőle. De kellemes csalódás ért mert nagyon jól éreztük magunkat nagyon sokat nevettünk. Második nap ő hívott, ismét nagyon jól éreztük magunkat, emlegette párszor az ex-ét és, hogy most szingli.

Ezután még beszélgetünk néha mikor időnk engedte, chat, telefonon és hasonlók.

Néha csak úgy közöl velem dolgokat az élet nagyon apróbb dolgait például, hogy épp most ért haza, vagy az irodába anélkül, hogy kérdezném. De sokszor nagyon úgy érzem, hogy csak egy pótlék vagyok. :(. Egy darabig még a munka miatt nem marad időnk randizgatni, főleg, hogy a kis szabad ideje ami maradt már be van táblázva. Tele a notesze mint a Hooligansz királylányának. Úgy érzem mintha egy hullám vasúton ülnék: néha egy órán belül vagyok kétszer a mélyben és kétszer a magasban is ... a poklok mély bugyrában égek utána meg a felhők felet lebegek 3 méterrel...

Mi a véleményetek?

Nem tudom mit gondoljak ... még nem volt barátnőm és úgy érzem ha ez sem jön össze akkor végkép ... át kell álljak egy nő nélküli életre és elfogadjam, hogy sosem lesz. Tönkre tesz már teljesen ez az ingadozás.

30+ F.

2017. febr. 11. 08:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha erre így rágörcsölsz, meg oda is problémát gyártasz, ahol nincs, akkor ebből se lesz semmi.

De erről nem a nő tehet.

2017. febr. 11. 08:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez a gondlokodásmód gáz. Lazíts. Ha azt érezteted vele hogy tőle függ minden, akkor le fog lépni, mert ezt a fajta felelősséget nem vállalhatja fel. Lehet, hogy összejön, lehet hogy nem. Igen, lehet hogy csak pótlék vagy neki, és csak egy jó szex lesz belőle vagy az sem. És? Tapasztalatot szerzel, tovább lépsz. Ha szexet kapsz, ajándékként fogod fel és élvezed. Ha nem, hát nem. Ha kapcsolatot akarsz, és te is akarod, akkor meg bónusz. Ezer féleképpen alakulhat, az ilyen hozzáállás azért erősen determinálja.
2017. febr. 11. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!