Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő mért nem értékeli azt ha valaki törődik vele, segíteni akar neki, és emiatt nem tekint férfinak, míg az aki nem foglalkozik velem, és csúnyán viselkedik vele az a férfi?
Figyelt kérdés
2016. nov. 5. 22:35
1/18 anonim válasza:
Egy konkrét nőről van szó, vagy általánosítasz?
2/18 anonim válasza:
Mert mindenkit jobban izgat egy rossz ember. Csak ezt sokan tagadjuk. A jó unalmas. Ezért élnek sokan jóval és titokban szex a rosszal. És ez nemtől független...39f ui amikor még társkeresőn voltam több nő azt írta túl jó fiú vagyok. Pedig az csak a máz rajtam.
3/18 A kérdező kommentje:
# 1 Te nyelveden az, ez az igazság és ne tagad, kérdésre válaszolj ne pedig terelj
2016. nov. 5. 22:49
4/18 anonim válasza:
Mert a nők azt élvezik, mert utána sírhatnak az ismerőseiknek, hogy nekik milyen rossz meg midenki szemét velük, közben aki szeretné őket arra rá se néznek. Énis most így jártam, 4 hónapig vártam egy nőre, hogy eljöjjön velem valahova mert ő is azzal jött, hogy mennyi a bunkó pasi aki nem vár rá meg átveri, erre a végén engem állított be parasztnak és hordott el mindennek. A magunkfajta kedves és őszinte pasik semmit nem érnek manapság, vagy változz meg vagy egy életre egyedül maradsz mint énis.
5/18 anonim válasza:
Ezt romantikusan kell érteni? Nem értem a segítés részt.
6/18 anonim válasza:
Kérdező, ha így belelátsz mások fejébe, és jobban tudod másoknál, hogy mit éreznek, gondolnak, mint ők, akik érintettek, esetleg a jövő heti nyertes lottószámokat is meg tudnád mondani? :-)
7/18 anonim válasza:
Mit értesz a törődés és segítség alatt?
8/18 anonim válasza:
ez egy alapvető ösztön.
minél nagyobb a kontrollja a férfi felett annál kisebb lesz az érdeklődése.
és minél alacsonyabb a kontrollja a férfi felett,annál érdeklődőbb lesz.
9/18 A kérdező kommentje:
Ne pontozzàtok le #8 igaza van. Ösztön lények vagytok ;)
2016. nov. 6. 00:42
10/18 anonim válasza:
A nehezebben elérhető dolgokat felülértékeljük, ez mindkét nemre vonatkozik. De amikor valakinek az tetszik, aki kimondottan csúnyán viselkedik vele, az már defektes. Sok nő az. És sok férfi is... Te például minek foglalkozol olyan nőkkel, akik még csak férfinak sem tekintenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!