Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő mért nem értékeli azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő mért nem értékeli azt ha valaki törődik vele, segíteni akar neki, és emiatt nem tekint férfinak, míg az aki nem foglalkozik velem, és csúnyán viselkedik vele az a férfi?

Figyelt kérdés
2016. nov. 5. 22:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
De miben akartál segíteni neki? És csak azért, hogy lefeküdjön veled?
2016. nov. 6. 01:24
 12/18 A kérdező kommentje:
#11 Ne àltalànosíts
2016. nov. 6. 07:10
 13/18 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ez hülyeség. Ha kapcsolatban vagytok, és már szeret vagy legalább vonzódik hozzád, imádni fogja ezt a két dolgot. De ha csak ezzel a kettővel akarod meghódítani, mikor még semmi nincs köztetek, akkor jó béna vagy. Azt kellene megnézni, hogy a srác aki lesz.rja mit tud még azon kívül. Te meg a segítségen kívül mit tudnál felmutatni. Ha csak segítesz szeretetszolgálatnak fog tekinteni. Ha közben zavarba hozod, megnevetteted, és eléred, hogy lesüsse a tekintetét mikor nézed, és vitában igazat ad neked. Na akkor jól csinálod.
2016. nov. 6. 08:32
 14/18 anonim ***** válasza:
58%

Egyébként ugyanezt lehetne fordítva is kérdezni: a férfiak miért nem szeretik azokat a nőket, akit törődnek velük? :)

Szerintem az utolsó válaszoló fogta meg nagyon jó: meg kell nézni, hogy a másik mit tud még felmutatni.

Történt ugyanis az, hogy egy kedves férfibarátom egyszer eléggé megbetegedett, és én folyton érdeklődtem nála, hogy hogy érzi magát, miben tudok segíteni neki. Ő akkor elmondta, hogy ez neki milyen jól esik, mert a párja nem kérdez ilyeneket tőle. Akkor mondtam neki, hogy ez csak egy tulajdonság, és valamiért mégiscsak ő a párja, nem pedig én (bár ez nem rajtam múlott :S).

Szóval igen, a "teljes csomag" számít.

2016. nov. 6. 08:41
 15/18 anonim ***** válasza:
27%
Amikor már néhány menőcsávó végigpofozta, megcsalta ,megalázta őket és a legutóbbitól már 1-2 gyerekkel el is vált mert nem bírta az alkoholizmusát meg a félrekefélését..utána talán,hangsúlyozom TALÁN ,értékelni fogja a kedvességet.Ez leginkább 35 év felett jön el vagy később.
2016. nov. 6. 13:38
 16/18 anonim ***** válasza:
oh jaj :(
2016. nov. 6. 15:44
 17/18 anonim ***** válasza:
47%

Kíváncsi vagyok konkrét példára.

Tapasztalatom szerint akkor jönnek ezzel a férfiak, amikor egy másik férfi kapta meg a nőt, és akkor az a férfi tuti rosszul bánik a nővel, ők látják és hallják (példát persze nem írnak).

2016. nov. 6. 23:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert a nők ha takarítónőt akarnak felvenni, akkor tárcsázzák a telefont... talán azért.
2016. nov. 7. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!