Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő mért nem értékeli azt ha valaki törődik vele, segíteni akar neki, és emiatt nem tekint férfinak, míg az aki nem foglalkozik velem, és csúnyán viselkedik vele az a férfi?
Egyébként ugyanezt lehetne fordítva is kérdezni: a férfiak miért nem szeretik azokat a nőket, akit törődnek velük? :)
Szerintem az utolsó válaszoló fogta meg nagyon jó: meg kell nézni, hogy a másik mit tud még felmutatni.
Történt ugyanis az, hogy egy kedves férfibarátom egyszer eléggé megbetegedett, és én folyton érdeklődtem nála, hogy hogy érzi magát, miben tudok segíteni neki. Ő akkor elmondta, hogy ez neki milyen jól esik, mert a párja nem kérdez ilyeneket tőle. Akkor mondtam neki, hogy ez csak egy tulajdonság, és valamiért mégiscsak ő a párja, nem pedig én (bár ez nem rajtam múlott :S).
Szóval igen, a "teljes csomag" számít.
Kíváncsi vagyok konkrét példára.
Tapasztalatom szerint akkor jönnek ezzel a férfiak, amikor egy másik férfi kapta meg a nőt, és akkor az a férfi tuti rosszul bánik a nővel, ők látják és hallják (példát persze nem írnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!